Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:982452
 
Evaluation:
Published: 07.01.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

Bieži vien, atbilde uz šiem jautājumiem ir samērā vienkārša, šie cilvēki nevēlas palikt valstī, kurā viņus reģistrēs, viņi vēlas tikt uz Austriju vai Vāciju, tātad var secināt arī to, ka lielai daļai imigrējošo nav svarīgi tas, ka Ungārija viņiem piedāvā atbalstu, dzīvesvietu un ēdienu, tās nav prioritātes, svarīgāk ir tas, kur šis atbalsts būs daudz lielāks, lieli pieprasījumi skatoties uz to, ka tie ir cilvēki, kuri nāk tukšām rokām. Cilvēki mēģinot aizbēgt no kara ierodas vietā, kur neviens nav pārliecināts ko ar šiem cilvēkiem darīt. Pašlaik Ungārijā ir pieņemts likums, kas nosaka, ka, ja imigranti vēlās iekļūt valstī, tiem jādod pirkstu nospiedumi un jāsagaida apstiprinājums no valdības, taču nelikumīgi šķērsojot robežu, tiks piespriests cietumsods.
Taču pašlaik iet runa arī par to, kā patvēruma meklētājus pēc krīzes beigšanās Sīrijā plāno sūtīt atpakaļ uz mājām, dažas Eiropas Savienības valstis paredz sastādīt līgumus ar Āfrikas valstīm, kurā tiek paredzēts, ka imigrantu valstis pieņems savus cilvēkus atpakaļ.
Protams, atkarībā no tā vai piekrītam valsts ierēdņu lēmumiem vai nē, patvēruma meklētāji ieradīsies arī pie mums un, visticamāk, šis būtu pēdējais laiks, lai iemācītos toleranti izturēties pret mūsu jaunajiem iedzīvotājiem.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register