Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:993158
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.06.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Used
Extract

Eiro ieviešana ir ļoti aktuāls jautājums ne tikai Eiropā, bet arī Latvijā, jo līdz ar iestāšanos Eiropas Savienībā, Latvija piekrita arī tam, ka iestāsies Eiropas Monetārajā Savienībā, kurai viena no galvenajiem mērķiem ir eiro ieviešana dalībvalstīs.
Latvijā pašlaik ir tāda situācija, ka cilvēki jūtas maz informēti par eiro un notikumiem, kas Latvijā ieplānoti 2008. gadā – eiro ieviešana. Parastie cilvēki nevar pašlaik apzināties eiro ieviešanas priekšrocības un trūkumus un arī nav iepazīstināti ar eiro ieviešanas mehānismu. Tas viss nav ļoti sarežģīts. Es iepazinos ar šo procesu, pateicoties šīm darbam.
Darba mērķis ir definēt eiro ieviešanas sekas Latvijā. Lai šo mērķi sasniegtu, bija nepieciešams iepazīstināties ar eiro, kā ar vienotu Eiropas valūtu. Vispirms eiro tiks prezentēta nevis no ekonomiska viedokļa, bet kā vienotas Eiropas simbolu.
Neskatoties uz to, ka eiro vēsture ir vēl ļoti īsa ir svarīgi apzināties kad tā tika ieviesta, kāpēc un ko nozīmē vienota valūta.
Latvijas lats pagaidām ir piesaistīts eiro, tāpēc ir svarīgi apskatīties Latvijas situāciju pašlaik līdz eiro ieviešanas.
Kritēriji Eiropas Monetārajā Sistēma pagaidām ir vislielākais šķērslis eiro ieviešanai Latvijā. Kritēriji un to izpilde Latvijā būs kā viena no nodaļām šajā darbā.
Galu galā, lai apzinātos eiro ieviešanas sekas, tās tiks apskatītas kopā ar eiro ieviešanas trūkumiem un priekšrocībām. Tas ir izdarīts tāpēc, lai sadalītu eiro pozitīvas un negatīvas sekas, lai redzētu kas dominē un kāda situācija būs valstī līdz ar eiro ieviešanu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register