Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:993372
 
Evaluation:
Published: 19.08.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Administratīva pārkāpuma vietas apskate.
Administratīvā pārkāpuma vietas apskate ir konkrētas vietas un tajā esošo objektu apskate, ja tie saistīti ar izdarītu administratīvo pārkāpumu. Administratīvā pārkāpuma vietas apskatē pēc iespējas izmanto tehniskos līdzekļus.
Administratīvā pārkāpuma vietas apskates gaitā pilnvarotā amatpersona var izņemt administratīvā pārkāpuma priekšmetus un izdarīšanas rīkus.
Par izdarīto administratīvā pārkāpuma vietas apskati pilnvarotā amatpersona sastāda protokolu vai izdara ierakstu protokolā par administratīvo pārkāpumu.
Mantas un dokumentu izņemšana. Mantas un dokumentu izņemšana ir tiesiska tikai pie nosacījumiem ja izņemšana ir tiesiska, veic ar likumu vai citu normatīvo aktu pilnvarota persona, procedūra ir likumīga, ja lieta nepicieama admin. Pārk. Dokumentēšanai un kalpo ka pierādijumi. Izņemtie lietiskie pierādījumi tiek nodoti glabāšanai, realizācijai vai iznīcināsanai saskaņā ar normatīvo aktu prasībam vai līdz lēmuma pieņemšanai.
Eksperta atzinums. Eksperta atzinums ir personas, kurai ir speciālas zināšanas kādā jomā slēdziens par ekspertīzes priekšmetu. Ekspertīzes priekšmets var būt jebkurš ar administratīvo lietvedību saistīts fakts, kas var kalpot par pierādīšanas līdzeklis un kura noskaidrošanai nepieciešamas speciālas zināšanas.
Garantijas nauda.Garantijas nauda ir naudas summa, kura nodrošina naudas soda iekasēšanu no ārzemnieka,-kurš izdarījis parkāmu 46.p,171p, 167p., satiksmes noteikumu pārkapumi.garantijas naudu nemaksā ja pārkāpejs uzreiz samaksā sodu par pārkāpuma izdarišanu.
Amatpersonas jēdziens, atbildības tiesiskais pamats. Amatpersonas jēdziens normatīvajos aktos galvenokārt tiek lietots, lai apzīmētu personas, kas nodarbinātas valsts pārvaldes iestādēs, un kas pilda valsts pārvaldes uzdevumus. LAPK amatpersonas jēdziens tiek attiecināts arī uz personu, kas izskata administratīvo pārkāpumu lietas un piemēro administratīvo soduAmatpersonu atbildība Amatpersonas ir saucamas pie administratīvās atbildības par administratīvajiem pārkāpumiem, kas saistīti ar pastāvošo noteikumu neievērošanu pārvaldes kārtības, valsts un sabiedriskās kārtības, dabas un iedzīvotāju veselības aizsardzības sfērā, kā arī ar citu noteikumu neievērošanu, kuru izpildes nodrošināšana ietilpst viņu dienesta pienākumos.
Juridiskas personas jēdziens, atbildības tiesiskais pamats. Juridisku personu pārstav fiziska persona. IK vai ZS saucama pie atbildības kā juridiska persona( dēļ sodiem) Sodu maksā no juridiskās personas līdzekļiem

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register