Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:759808
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.09.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 14 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Prečziniskais raksturojums    4
2.  Uzturvērtība    5
3.  Ēdienu iedalījums    6
4.  Izejvielu pirmapstrāde    7
5.  Kartupeļu siltapstrāde    10
6.  Ēdienu gatavošanas tehnoloģija    14
7.  Ēdienu pasniegšanas raksturojums    16
  Secinājumi    17
  Izmantotā literatūra    18
Extract

SECINĀJUMI
1. Kartupeļi ir ļoti populāri dārzeņi, tāpēc arī informācija par tiem ir ļoti plaša un viegli pieejama;
2. Kartupeļi izceļas ar lielu ogļhidrātu saturu, tāpēc tie ir patstāvīgs pārtikas produkts, kurus uzturā var izmantot kā pamatēdienu;
3. Kartupeļiem ir salīdzinoši augstāka enerģētiskā vērtība nekā citiem dārzeņiem;
4. Šie dārzeņi gan pēc formas, gan ķīmiskā sastāva, gan arī pēc īpašībām ir piemēroti dažādiem siltapstrādes veidiem;
5. Kartupeļi tiek izmantoti gan ēdienu gatavošanā, gan kā ārstnieciskie līdzekļi un arī kosmētikā;
6. Kartupeļi ir salīdzinoši lēts produkts.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register