Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:619569
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.11.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Secinājumi: Aprēķinot glicerīna viskozitātes koeficientu ieguvu, ka tas ir vidēji 0,958 Pa·s, mērījumu relatīvā kļūda ir 1,36%. Tā kā kļūda ir ļoti maza, tā varēja rasties nolasot lodīšu diametrus ar mērmikroskopu un uzņemot grimšanas laikus, jo jāņem vērā cilvēka reakcijas laiks.
Viens no apstākļiem, kas ietekmē šķidruma viskozitāti ir temperatūra. Pieaugot temperatūrai,
šķidruma viskozitātes koeficients samazinās. 23 ̊C aprēķinātais koef viskozitātes koeficients 0,952 Pa·s atbilsts sakarībai, kas saista temperatūru un šo koeficientu, - tas ir zemāks kā 1.48 Pa·s (20 ̊C), bet augstāks kā 0.60 Pa·s (30 ̊C).

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1374821
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register