Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:975893
 
Evaluation:
Published: 17.12.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Iesaiņojuma veids un kvalitāte
Tie ir būtiski preces kvalitātes faktori.
To uzdevums ir saglabāt preces īpašības un radīt ērtības lietošanā.
Iesaiņojumam jābūt drošam, lai preces saturu nevarētu sabojāt.

Kvalitāte ir pārtikas produkta īpašību kopums, kas nodrošina tā spēju apmierināt patērētāju vajadzības.

Uzglabāšana
Uzglabāšanas laikā preces tiek pakļautas gaisa, gaismas, siltuma, mitruma, mikroorganismu un grauzēju iedarbībai. Tā dēļ var pazemināties preces kvalitāte. Lai no tā izvairītos, jārada pareizi preču uzglabāšanas apstākļi – atbilstīga temperatūra, gaisa mitrums, telpas jāvēdina, jātīra, jācīnās pret kukaiņiem un grauzējiem.

Transportēšana
Transportējot dažādas preces, jārada tādi apstākļi, kas novērš iespējas šiem izstrādājumiem sabojāties un neļauj pazemināties to kvalitātei.

Lietošana
Preces lietojot, tās rūpīgi jākopj, jāsaudzē, laikus jāremontē un stingri jāievēro ekspluatācijas noteikumi.
Preču kvalitātes pārbaudes metodes
Organoleptiskā metode- kvalitāte tiek pārbaudīta ar maņu orgāniem- redzi, dzirdi, tausti, smaržu.
Laboratorijas metode- kvalitāti pārbauda, lietojot dažādas ierīces, aparātus un reaktīvus. Galarezultāti ir precīzi un izteikti skaitļos.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register