Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
9,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:448411
 
Evaluation:
Published: 07.02.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

10. Punkts
Transportēšanas mērķi
Transportēšanas galvenais mērķis – pēc iespējas pilnīgāk saglabāt maksimālu tīrību, unikālās īpašības un visu krāsu un garšu paleti vīna, konjaka un pārējo preču transportēšanas laikā.
Ar šo problēmu, tiek galā mūsu starpnieks, kura transports tiek rūpīgi tīrīts labākajās automazgātuvēs Eiropā, par ko liecina atbilstošs kvalitātes sertifikāts.
Pateicoties mūsdienu autocisternām ar starpsienu izolāciju un pastāvīgu kontroli pār pārvadājamo šķidrumu temperatūru ar uzstādīto sensoru, produkti tiek piegādāti visaugstākajā līmenī.

Produktu transportēšana
Kā jebkuram stiklā ietvertam produktam, arī alkoholam pastāv savi priekšnoteikumi, kurus jāievēro, lai produkts nokļūtu neskarts no sākumpunkta līdz galapunktam. Galvenās lietas, kuras nodarbina jebkuru alkoholisko dzērienu pārvadātāju ir sekojošas:
• Alkohola izlīšanas minimizācija
• Pudeļu plīsumu novēršana
• Ērtums un izmaksas
• Enerģijas un CO2 izmešu daudzuma samazināšana
Ņemot par piemēru vīnu, esam izpētījuši 3 svarīgus faktorus, kas jāņem vērā, pārvadājot tieši šādu dzērienu:
• Vīna temperatūrai transportēšanas laikā jābūt no 12- 18 oC- Temperatūras saglabāšanai ir kritiska nozīme, pārvadājot vīna izstrādājumus. Pārmērīgs karstums var izraisīt dzēriena izplešanos un korķa izstumšanu no pudeles, izlejot vai sabojājot dzērienu. Līdz ar to, ir ļoti svarīgi, lai vīns tiktu transportēts tā saucamajos „klimatiskajos furgonos”, kuros ir iespējams viegli kontrolēt temperatūras izmaiņas.
• Vīna temperatūras svārstības nedrīkst pārsniegt 5 oC robežu- Pudeles, kuras tikušas pakļautas atkārtotām temperatūras izmaiņām, parasti izmaina dzēriena kvalitāti.
• Ir svarīgi transportēšanas laikā novērst jebkāda veida vīna sakratīšanu- Lai gan parasti vīns tiek iepakots triecienizturīgā iepakojumā un transportēts ciešos apstākļos, ir svarīgi to nostādināt vismaz nedēļu pēc atvešanas uz veikalu.
Pateicoties mūsu partnēra lielāi profesionālai pieredzei, plašām piegadēs iespējam un punktuālai darbībai, mūms ir iespēja saņemt vajdzīgo produkciju laicīgi un bez bojājumiem.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,98 €
Work pack Nr. 1329523
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register