Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:300221
 
Evaluation:
Published: 30.05.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārīgā informācija    5
2.  Grieķu virtuve    6
3.  Ēšanas un dzeršanas etiķete    8
3.1.  Uzvedība pie galda    8
3.2.  Viesu izvietojums pie galda    9
3.3.  Galda piederumu lietošana    9
3.4.  Mājās, restorānā vai darbā    9
4.  Pieklājības normas    10
4.1.  Vēlamas/ nevēlamas sarunu tēmas    10
4.2.  Žesti, sejas izteiksme un acu kontakts    11
6.  Apmešanās vietas    13
  Izmantotā literatūra    17
Extract

Grieķija ir viena no tūristu apmeklētākajām vietām, tūristus tā piesaista ar ļoti saulaino laiku, jo lietus karstajā periodā ir reta parādība, ar jūru, interesantiem ēdieniem un cilvēkiem. Grieķijā ir ļoti daudz salu, bet tikai daļa no tām ir apdzīvotas. Grieķiju ieskauj ļoti daudz jūru, tāpēc, lai kur dotos atpūsties, sauļošanās pie jūras būs neizbēgama izklaide.
Grieķu kultūras īpatnības ir interesantas, piemēram, ja citās Eiropas valstīts vārdi „jā” un „nē” nozīmē piekrišanu vai otrādāk, tad Grieķijā tas ir apgrieztā veidā: noliegums ir „ja” un piekrišana ir „ne”.
Grieķu virtuve ir bagātīga un interesanta, jo ēdienos tiek izmantotas interesantas sastāvdaļas. Latvijā viens no pazīstamākajiem un garšīgākajiem ēdieniem ir Grieķu salāti, kas Grieķijā ir viens no iecienītākajiem ēdieniem. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register