Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:650066
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.01.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Vissvarīgākā lieta, ko vajadzētu zināt un ievērot Itālijas ēšanas etiķetē – nekad neko nepievienot pasniegtajam ēdienam, ne kečupu, ne sāli, ne citas piedevas, jo tādejādi parādīsiet, ka ēdiens nav ticis labi pagatavots, taču itāļi ļoti lepojas ar savu virtuvi, un jāsaka, ne bez pamata.
Brokastis parasti tiek pasniegtas laikā no pulksten 8.00 līdz 8.30, kuras parasti sastāv no kafijas, apaļmaizītes, sviesta un marmelādes, līdzīgi kā daudzviet Eiropā, taču jāsaka, ka Itālijā brokastis mēdz būt diezgan pamatīgas, it īpaši lauku rajonos. Rīta kafija parasti ir kapučīno un otrais dzēriens var būt karsta šoko­lāde, taču espreso parasti dzer tikai pusdienu noslēgumā un vakariņās.
Galvenā dienas ēdienreize joprojām ir pusdienas, taču svētdienā, ģimenes dienā, galvenais ēdiens ir vakariņas, kas parasti sākas no pusdienlaika un turpinās līdz vēlam vakaram. Pusdienas bieži vien ilgst pat vairākas stundas un sastāv vismaz no 3 ēdieniem(kā mājās, tā restorānos). Tās visbiežāk tiek ieturētas pēc pulksten 13.00. Pusdienas beidzas ar tasi stipra, melna espreso. Visā pusdienu laikā kopā ar maizi (sviestu vai trauciņu ar olīveļļu) pasniedz gan vīnu, gan ūdeni. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register