Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:323228
 
Evaluation:
Published: 29.10.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Alus darīšanas procesa stadijas    4
1.1.  Iesala izgatavošana no miežiem    4
1.2.  Alus misas iegūšana    4
1.3.  Misas raudzēšana ar pārtikas raugu    4
1.4.  Nogatavināšana    5
1.5.  Filtrācija    5
1.6.  Iepildīšana    5
2.  Alus pagatavošana    6
3.  Iecienītākās alus receptes    8
3.1.  Parastais alus    8
3.2.  Lauku alus    8
3.3.  Mājas tumšais alus    9
3.4.  Bavārijas tumšais alus    9
3.5.  Portera alus    10
3.6.  Tumšais alus    10
3.7.  Medalus    11
4.  Alus iedarbība uz veselību    12
5.  Secinājumi un nobeigums    16
6.  Izmantotās literatūras saraksts    17
Extract

Atzīmētas šī miežu dzēriena pozitīvā ietekme uz gļotādu pie tādām 12 pirkstu zarnas un vēdera saslimšanām, kā gastrīts un kuņģa čūla.
Neliels alus daudzums atveseļošanās laikā pēc smagām un nogurdinošām saslimšanām palīdz ātri atjaunot normālu floru vēdera - zarnu traktā.
Alus rauga iekšķīga lietošana tiek nozīmēta pie dažādām infekciozām saslimšanām, furunkulozes, cukura diabēta, izsitumiem un citām ādas saslimšanām.
Alum ir mazāk kaloriju nekā kokakolai, ābolu sulai, augļu dzērieniem kuriem tiek pievienots cukurs, nemaz nerunājot par pienu.
Ja paskatās receptūru un tehnoloģiju pēc kuras tiek izgatavots alus, bet izgatavo to no apiņiem, iesala, rauga un ūdens, tad neko organismam kaitīgu manīt nevar. Iesals ir bagāts ar olbaltumu, minerālsāļiem fermentiem un citām labām lietām. Un tas viss lielā daudzumā vienkārši tiek pārvērsts par dzērienu.

5. Secinājumi un nobeigums
Pēc darba pabeigšanas var secināt, ka alus dzēriena izgatavošana ir ļoti sarežģīts un laikietilpīgs process, kurā jāiegulda liels darbs un patstāvība. Jābūt lielai uzmanībai produkta pagatavošanai.
Arī ieguvu detalizētu informāciju par vairāku veidu alu izgatavošanas veidiem, kā arī ieguvu ļoti interesantu un bagātu informāciju, par alus produkta iedarbību uz cilvēka veselību.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register