Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:696476
 
Evaluation:
Published: 04.03.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 9 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Uzņēmuma darbības pamatojums un specializācija    3
1.1.  Atrašanās vieta, pieejamība, darba laiks    3
1.2.  Uzņēmuma veids, tirgus segmenta izvēle, raksturojums un atbilstība    4
1.3.  Instruktāžas uzsākot darbu uzņēmumā    5
1.4.  Ugunsdrošības un elektrodrošības noteikumi, to ievērošana    6
2.  Ražošanas bloka raksturojums (palīgtelpu, cehu un noliktavu izvietojums)    9
2.1.  Aukstais cehs    9
2.2.  Pirmapstrādes cehs    11
2.3.  Karstais cehs jeb virtuve    14
2.4.  Trauku mazgātuves    17
  Noliktavas    20
3.  Ēdienkartes izvērtējums    21
3.1.  Atbilstība uzņēmuma tipam    21
3.2.  Veids    21
3.3.  Noformējums    22
3.4.  Sezonalitāte    22
4.  Sanitāri higiēnisko normu ievērošana uzņēmumā    24
4.1.  Personīgā higiēna    24
4.2.  Sanitārā higiēna uzņēmuma telpās    24
4.3.  Tīrīšanas līdzekļiem kurus uzņēmums izmanto higiēnas uzturēšanai    24
5.  Kvalitātes kontrole „no noliktavas līdz galdam”, nederīgo produktu norakstīšana (HACCP)    26
5.1.  Nederīgo produktu norakstīšana    26
5.2.  Kvalitātes kontrole „no noliktavas līdz galdam”    26
  Secinājumi    28
  Noslēgums    29
  Priekšlikumi    30
  Pielikumi    31
  Literatūras saraksts    50
Extract

Laika posmā no 19.11.10 līdz 22.01.11 veicu ēdienu gatavošanas tehnoloģijas praksi, skolas norādītajā prakses vietā – Hotel Jūrmala SPA. Šis uzņēmums atrodas Jūrmalā, Jomas ielā 47/49.
Hotel Jūrmala SPA galvenie darbības virzieni ir viesu izmitināšana un ēdināšana, konferenču rīkošana un cilvēku veselības uzlabošana. Šajā viesnīcā ir izvietoti 190 viesu numuri, restorāns „Jūrmala”, septiņas konferenču zāles, SPA centrs ar baseinu un sporta zāli, Seaside bārs, Lobby bārs un Aqua bārs. 
Viesnīcas interjers ir veidots no dabiskiem materiāliem – koka un akmens. Visur interjerā dominē arī Hotel Jūrmala SPA simbols kurš veidots no četriem simboliem kuri nozīmē atvērtu un enerģijas pārpilnu sistēmu, kas nodrošina veselību un enerģiju.

Manos pienākumos ietilpa galvenokārt dārzeņu un augļu pirmapstrāde, siera un gaļas plašu gatavošana brokastu galdam un palīdzēšana konditorejas cehā.
Praksei tika izvirzīti sekojoši uzdevumi:
1.Veikt pavāra palīga pienākumus prakses vietā;
2.Sagatavot norādījumiem atbilstošu prakses atskaiti.
Prakses mērķis:
Iepazīties ar ēdināšanas bloka nozīmi viesnīcā, visu cehu saskaņotu darbību, produktu uzglabāšanu un plūsmu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register