Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:705340
 
Author:
Evaluation:
Published: 12.04.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Vīniem, kas paredzēti konjaku ražošanai, ir zems spirta saturs - <10% ;
Pēc pirmās tvaicēšanas rezultātā ir neliels spirta daudzums, kas gala produktam piešķir spēcīgu aromātu;
1. Vīnu tvaicē uzreiz pēc rūgšanas beigām;
2. Tvaicēšanu noteikti veic atkārtotas darbības alambikā;
3. Vīnu ielej no apakšas sildāmos vara katlos;

4. Spirta vārīšanas temp. ir 60-70°C ;
Pirmajā tvaicēšanas rezultātā tiek iegūts 26-33% stiprs šķidrums;
5. Lai tas būtu kvalitatīvs to destilē vēlreiz;
6. Pēc tam notiek izturēšanas process, kurš noris minimums 3 gadus- ozolkoka mucās
Dzēriena kvalitāti ietekmē arī – tilpums, mitrums, pagraba gaisa temperatūra un pat pagraba lielums.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register