Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:925818
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.03.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Iekārtas produktu sagatavošanai    4
1.1.  Dārzeņu griezējs    5
1.2.  Kartupeļu mizotājs    5
1.3.  Gaļas malējs    6
1.4.  Putotājs    6
1.5.  Gastronomijas produktu griezējs    7
1.6.  Svari    7
2.  Ēdiena cepšanas, fritēšanas, sildīšanas iekārtas    7
2.1.  Gāzes plīts    7
2.2.  Tehniskā dokumentācija    8
2.3.  Fritēšanas iekārta    8
2.4.  Konvekcijas krāsns    9
2.5.  Mikroviļņu krāsns    9
2.6.  Marmīti    9
3.  Ēdiena uzglabāšanas iekārtas    10
3.1.  Ledusskapis    10
3.2.  Saldētava    11
3.3.  Aukstuma kamera    11
3.4.  Dzesējamais darba galds    11
4.  Trauku uzglabāšanas iekārtas    12
  SECINĀJUMI    13
Extract

SECINĀJUMI
Modernizējoties virtuves kulinārijai, biežāk palielinās iekārtu izmantošanas skaits. Izmantošanas iespējas iekārtām ir daudzas un dažādas, bet ne visi ņem to vērā. Jaunās ražotās iekārtas ne tikai iet uz pilnīgu drošības nodrošināšanu, bet arī uz dažādām ērtībām, ātrumu un ergo efektivitāti.
Svarīgi ir pārrunāt ar personālu, iekārtu izmantošanas nosacījumus un iekšējo telpu noteikumus. Tas uzlabos darba kvalitāti, drošību un personāla pieredzi. Parasti uzņēmumos tas tiek darīts laikus, pirms sezonas. Nākot jauniem darbiniekiem, parādās informācijas un pieredzes trūkums. Lai risinātu šādu problēmu ir nepieciešamas praktiskas apmācības kur pie katras iekārtas instrukcijas būtu nepieciešams darbinieka paraksts. Ja pie iekārtas nav attiecīgais paraksts, darbinieks nedrīkst ar šo iekārtu strādāt, jo pastāv risks savainoties vai pat apdraudēt citus. Šādas mācības ne tikai uzlabotu kvalitāti, bet arī darbinieku pieredzi ilgtermiņā.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register