Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:794756
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.01.2015.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Telpu plānošana ēdināšanas uzņēmumā
Kvalitatīvai ēdienu gatavošanai nepieciešamas telpas. Liela nozīme ir to daudzumam un izvietojumam. Būtiska ir arī darbinieku profesionalitāte, māka pareizi organizēt darba vietu un pašu darba procesu.
Telpas iedala divās lielās grupās:
Ražošanas telpas (paredzētas produkcijas ražošanai)
Tirdzniecības telpas (paredzētas apmeklētājiem, produkcijas realizācijai)

Ēdināšanas uzņēmumos ražošanas telpas aizņem daudz lielāku platību un ir apgādātas ar visa veida ēdināšanas uzņēmuma iekārtām, lai nodrošinātu visus tehnoloģiskā procesa posmus. Šo funkciju realizācijai uzņēmuma darbībā var izdalīt šādas specializēto telpu grupas:
Noliktavu telpas
Ražošanas telpas
Apmeklētāju apkalpošanas telpas
Dienesta telpas
Tehniskās telpas


Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1346381
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register