Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:589437
 
Evaluation:
Published: 21.02.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Bistro „Saule” izveides ekonomiskais pamatojums un raksturojums    4
2.  Izejvielu uzglabāšana bistro „Saule”    14
2.1.  Gaļas un zivju noliktava    14
2.2.  Piena, piena produktu, taukvielu, rauga un pildīto konditorejas izstrādājumu noliktava    15
2.3.  Sausā noliktava    16
2.4.  Auksto bezalkoholisko dzērienu noliktava    21
2.5.  Dārzeņu, zaļumu, augļu, ogu un sēņu noliktava    22
3.  Ražošanas telpu raksturojums un aprēķini bistro „Saule”    26
3.1.  Sakņu ceha raksturojums un aprēķins    26
3.2.  Karstā ceha raksturojums un aprēķins    29
3.3.  Aukstā ceha raksturojums un aprēķini    39
4.  Sadales un apmeklētāju telpu raksturojums un aprēķins bistro „Saule”    45
5.  Trauku mazgāšana bistro „Saule”    52
6.  Palīgtelpu raksturojums un aprēķini    55
7.  Tehnoloģiskā projekta skice    57
8.  Ražošanas procesa apraksts    61
  Secinājumi un priekšlikumi    65
  Izmantotā literatūra    66
Extract

Bistro „Saule” apmeklētāju zāles trauku mazgātuve (12) tiks izvietota blakus apmeklētāju zālei (14) un netālu no sadales. Tādejādi traukus no apmeklētāju zāles varēs ātrāk nogādāt līdz trauku mazgātuvei, nomazgāt un atgriezt atpakaļ sadalē. Līdz ar to apmeklētāju zāles trauku mazgātuvē tiks izvietots galds ar atveri (44), uz kura varēs novietot traukus un atbrīvot tos no atkritumvielām, jo zem galda atradīsies atkritumu tvertne. Pēc tam traukus ievietos priekšmazgāšanas galdā (45) un noskalos. Tad trauki tiek ievietoti kupola trauku mazgāšanas mašīnā (46) un nomazgāti. Kad trauki nomazgāti tos novieto uz pēcmazgāšanas galda (47), lai notecinātu ūdeni. Pēc tam, kad traukiem notecināts ūdens, tad tos ar visu kaseti ievieto speciālā kasešu turētāja galdiņā (48), lai nožāvētu. Toties nožāvētos traukus uzglabās sastatņu plauktos (49).
Apmeklētāju telpas
Bistro „Saule” apmeklētāju ieeja (III) paredzēta no sānu malas, kur ieejas priekštelpā tiks izvietotas 2 apmeklētāju tualetes, kur viena paredzēta sievietēm (16), bet otra paredzēta vīriešiem (15). Savukārt apmeklētāju zālē (14) tiks izvietoti 25 galdiņi (65), 25 drēbju pakaramo statīvi (66) un 100 krēsli (64).

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Bistro „Saule” atradīsies izdevīgā vietā, jo ar reklāmas un īpašo piedāvājumu palīdzību kā mērķgrupu spēs piessaistīt ne tikai Olaines pilsētas centra iedzīvotājus, bet arī Olaines pagasta iedzīvotājus un garāmbraucējus.
2. Bistro „Saule” vidējā noslodze būs 54 %, kas ir labs noslodzes rādītājs nelielas pilsētas ēdināšanas uzņēmumam.
3. Bistro „Saule” vislielākā apmeklētāju plūsma būs pusdienlaikā no 13:00 līdz 14:00, bet vismazākā apmeklētāju plūsma būs bistro beidzot darbu, tas ir, no 19:00 līdz 20:00.
4. No bistro „Saule” kopējā aizņemtā laukuma vislielāko laukumu aizņems apmeklētāju telpas.
5. Ēdināšanas uzņēmuma ražošanas procesā tiks ievērotas tīrās un netīrās plūsmas, nodrošinot to nekrustošanos.
6. Ēdināšanas uzņēmumam jāsamazina nelietderīgais laukums, apsverot gaiteņu lietderību.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register