Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:953121
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.07.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Produktu raksturojums, un izejvielu izvēle    3
2.  Tehnoloģiskā procesa shēmas un apraksts    3
3.  Laika grafiks   
4.  Palīgmateriālu, izejvielu, un produkcijas aprēķins   
5.  Ražošanas iekārtu ražības, un daudzuma aprēķins   
6.  Darbaspēks   
7.  Ražošanas telpu aprēķins   
8.  Ražošanas vadīšana   
9.  Mārketings un ekonomiskie aprēķini   
  Secinājumi un Priekšlikumi   
Extract

IEVADS
Veikalos nopērkamie desu izstrādājumi ir izgatavoti izmantojot dažādas pārtikas piedevas, kas gaļai piešķir garšu, un arī pagarina produkta uzglabāšanas termiņu. Kvalifikācijas darbā desu izstrādājumu receptūras, kurās ir izmantotas dabīgas, un augstvērtīgas izejvielas, un tiek gatavotas mājas apstākļos, tiks piemērotas rūpnieciskajai ražošanai, lai varētu iegūtu dabīgu, un augstvērtīgu produktu, izmantojot tikai nitrītsāli, kā konservantu. Galvenais uzsvars tiks likts uz gaļas daudzumu izstrādājumos, jo katrs izstrādājums aptuveni sastāvēs no diviem gaļas izejvielu veidiem.
Kvalifikācijas darba galvenie mērķis ir
sastādīt ražošanas plānu desu ceham;
veikt izejvielu daudzumu, palīgmateriālu aprēķinu;
aprēķināt nepieciešamo iekārtu daudzumu, un to ražību.
Kvalifikācijas darba galvenie uzdevumi, kas tiks izvirzīti šajā darbā:
aprakstīt gatavojamos produktus;
aprakstīt nepieciešamās izejvielas produktu gatavošanā;
aprakstīt produktu tehnoloģiskās shēmas procesus;
sastādīt desu ceha darba laika grafiku;
aprēķināt gaļas izejvielu, garšvielu, un palīgmateriālu daudzumu uz 5 tonnām gatavās produkcijas;
aprēķināt nepieciešamo iekārtu daudzumu, un iekārtu ražību katrai iekārtai;
aprakstīt iekārtu darbību, un parādīt, to galvenos parametrus;
sastādīt darba laiku katram darbiniekam, un veicamo darbu sarakstu;
aprēķināt ražošanas telpu platību, un kopējo ražošanas telpu aizņemto laukumu;
izstrādāt HACCP
veikt mārketinga izpēti;
aprēķināt ražošanas, netiešās, tiešās izmaksas;
aprēķināt produktu pašizmaksu, un sastādīt plānoto izmaksu plūsmu;
Lai kvalifikācijas darbu varētu uzrakstīts, tiks izmantoti bibliotekārie krājumi, un interneta resursi.
Darba noslēgumā tiks veikti secinājumi, par ražošanas procesu, un izteikti priekšlikumi ražošanas uzlabošanai.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register