Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
8,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:507789
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.12.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  PROJEKTA PRIEKŠLIKUMS    2
1.1.  Situācijas analīze    2
1.2.  Problēmas formulēšana    3
1.3.  Projekta ideja, mērķis    3
1.4.  Alternatīvu novērtējums    3
2.  TIRGUS IESPĒJU IZPĒTE    4
2.1.  Atrašanās vietas izpēte    5
2.2.  Potenciālā mērķauditorija    6
2.3.  Konkurences analīze    7
2.4.  Apskates objekti tuvākajā apkārtnē    9
2.5.  Problēmas un risks    11
3.  PROJEKTA RAKSTUROJUMS    13
3.1.  Objekta raksturlielumi    13
3.2.  Pakalpojumu klāsts    14
3.3.  Organizatoriskā shēma    16
3.4.  Personāla raksturojums    17
3.5.  Mārketinga aktivitātes    19
3.6.  Darbības plāns un kalendārs    21
4.  PROJEKTA SAIMNIECISKĀ DERĪGUMA NOTEIKŠANA    22
4.1.  Projekta izstrādāšanas izmaksas    22
4.2.  Projekta ieviešanas izmaksas    23
4.3.  Tekošās izmaksas    25
4.4.  Prognozētie saimnieciskās darbības ieņēmumi    26
Extract


Pamatojoties uz to, ka šobrīd kempinga “Nabītes” tuvumā neatrodas neviena ēdināšanas uzņēmuma, klientiem nav iespēju ieturēt maltīti uz vietas, bet jāmeklē ēdināšanas iespējas vairāku kilometru attālumā, vai arī jādodas uz tuvāko pilsētu -Kuldīgu. Projekta ietvaros ir nepieciešams izveidot augsta līmeņa, moderna dizaina restorānu, kura sniegtos pakalpojumus varētu izmantot gan tūristi, kas atbraukuši atpūsties kempingos, gan ceļotāji, kas pa ceļam iebraukuši ieturēt maltīti. Piedāvātie ēdināšanas pakalpojumi būtu kvalitatīvi, relatīvi lēti, kā arī ceļotāji ( viesi) patīkami varētu pavadīt brīvo laiku vakaros un brīvdienās uzturoties restorāna telpās.



1.2. Problēmas formulēšana
Nav ēdināšanas pakalpojuma iespējas kempingā “Nabīte”, kā arī tās apkārtnē.




1.3. Projekta ideja, mērķis
Veikt visu nepieciešamo un iespējamo, lai kempingā būtu ēdināšanas pakalpojumi, līdz ar to klienti būtu apmierināti un tūristu apmeklējums pieaugtu. Gala rezultātā tiktu izveidots ātrās apkalpošanas restorāna projekts.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −22,69 €
Work pack Nr. 1126317
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register