Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:300321
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.01.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ēdināsanas uzņēmuma raksturojums   
2.  Apmekletāju skaita aprēķins   
3.  Porciju skaita aprēkins   
4.  Ēdienkartes sastādišana   
5.  Dienā nepieciešamo produktu aprēķins   
6.  Ražošanas organizācijas formas raksturojums   
7.  Izejvielu uzglabāšana   
7.1.  Uzglabājamo produktu daudzums un uzglabāšanas režīmi   
7.2.  Noliktavu struktūra, raksturojums, laukuma aprēkins   
7.3.  Ledusskapja tilpuma aprēķins   
8.  Izejvielu pirmsapstrāde   
8.1.  Pirmsapstrādes cehu ražošanas programmas   
8.2.  Nemehānisko iekārtu aprēķins un izvēle   
8.3.  Mehānisko iekārtu aprēķins un izvēle   
8.4.  Cehu laukuma aprēķins   
9.  Ēdienu gatavošana   
9.1.  Galīgās apstrādes cehu ražošanas prgrammas   
9.2.  Galveno ēdienu grupu ražošanas procesu shēmas. Tehnoloģiskā aprīkojuma izvēle   
9.3.  Siltumiekārtu aprēķins un izvēle   
9.4.  Aukstumiekārtu aprēķins un izvēle   
9.5.  Mehānisko iekārtu aprēķins un izvēle   
9.6.  Galīgās apstādes cehu laukumu aprēķins   
10.  Ēdienu izsniegšana   
10.1.  Sadales iekārtu aprēķins un izvēle   
10.2.  Sadales laukuma aprēķins   
11.  Trauku mazgāšana   
11.1.  Galda trauku aprēķins   
11.2.  Zāles trauku mazgātuves iekartu aprēķins   
11.3.  Zāles trauku mazgātuves laukuma aprēķins   
11.4.  Virtuves trauku mazgatuves aprēkins   
12.  Administratīvo telpu laukuma aprēķins   
13.  Apmeklētāju telpu laukuma aprēķins   
14.  Tehnoloģiskā procesa skice ar iekartu izvietojumu. Iekartu specifikacija   
15.  Ražošanas darba organizācijas raksturojujms   
15.1.  Ražošanas telpu raksturojums, darba vietu raksturojums   
15.2.  Tehnoloģisko liniju raksturojums (izejvielu, produktu, atkritumu plūsma)   
16.  Apkalpošanas organizācijas raksturojums   
16.1.  Apmeklētāju telpu raksturojums   
16.2.  Ēdienu izsniegšanas plūsmas, apkalpojošā personāla un apmeklētāju plūsmas shēma   
16.3.  Trauku, galda piederumu, galda veļas uzskaite, glabāšana, izsniegšana   
16.4.  Tirdzniecības zāles sagatavošana darbam, uzkopšana, mēbeļu sakārtošana, galdautu uzklāšanas tehnika, galdu servēšanas veidi   
16.5.  Apmeklētāju apkalpošanas organizācijas raksturojums   
  Secinājumi   
Extract

Ēdināšanas uzņēmuma izveidei pamatojums bija paplašināt un dažādot pilsētas iedzīvotāju, patērētaju izvēli ar uzņemuma savdabīgo interjēru, ēdienu un dzērienu piedāvājumu.
Krodziņa apmeklētaju sastāvs ir dažāds, bet pārsvarā tie ir cilvēki, kuriem patīklauku krodzina interjera telpas ar dzīvo klaviermūziku vakaros un kamīna ugunim.
Krogs „Ceplis” ir restorāna tipa ēdināsanas uzņēmums ar savdabīgu interjeru, kas pamata ir izveidots no koka apdares materialiem un koka mēbelēm.
Krogs atrodas netālu no pilsētas centra, dzīvojmā masīva teritirijā, kas piesaista apmeklētājus gan no vienmuļās un vienveidīgās mājas sēdēšanas, gan apmeklētajus no putekļainās, trokšņainās un kustīgās pilsētas.
Vietu skaits uzņēmuma ir 20 sēdvietas smēķētāju zālē, kas ir nodrošināta ar papildus ventilācijas sistēmu, un 30 sēdvietas nesmēķētāju zālē, kura ir apgaismota ar dienas dabīgo apgaismojumu.
Uzņēmuma darbības laiks ir no plkst. 11.00 rītā līdz 24.00 vakarā. Brīvdienu vakaros (piektdienās un svētdienās) tas ir ilgāks, jo ir paredzēta izklaidējošā programma – dzīvā klaviermūzika.
Ēdināšanas uzņēmuma virtuve strādā no 9.00 rītā līdz 23.00 vakarā. Pavāri sāk darbu pirms kroga atvēršanas, lai sagatavotu tekošai dienai nepieciešamos pusfabrikātus un izejvielas.
Ēdināšanas uzņēmums savā ēdienkartē piedāva plašu auksto (gaļas un zivju) uzkodu un karsto (liellopu, jēra, cūkas, vistas un zivju) ēdienu sortimentu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register