Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:269482
 
Evaluation:
Published: 22.03.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    4
1.1.  Apmeklētāju skaits dienā    4
1.2.  Apmeklētāju plūsmas svārstības    5
1.3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    5
1.4.  Apmeklētāju sastāva raksturojums. Apmeklētāju plūsmas raksturojums. Pieprasījuma svārstības    8
1.5.  Apkalpošanas organizācijas īss raksturojums    9
2.  Ēdienkartes sastādīšana    10
3.  Izejvielu uzglabāšana    11
3.1.  Pārtikas produktu prečzeniskais raksturojums    11
3.2.  Noliktavu struktūra, raksturojums, aprēķins    17
4.  Ražošanas cehu aprēķins    24
4.1.  Sakņu ceha ražošanas programma    24
4.2.  Gaļas p/f ražošanas ceha aprēķini    28
5.  Ēdienu gatavošana    33
5.1.  Galīgās apstrādescehu ražošanas programma    33
5.1.2.  Aukstais cehs    33
5.1.3.  Karstais cehs    40
5.1.4.  Bārs    50
6.  Sadale    56
7.  Trauku mazgāšana    56
7.1.  Zāles trauku mazgātuves aprēķins    56
7.2.  Virtuves trauku mazgātuves aprēķins    59
8.  Sanitāro telpu aprēķins    60
8.1.  Tualetes    60
8.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    60
9.  Personāla telpas aprēķins    61
9.1.  Pavāru un pavāra palīgu telpas aprēķins    61
9.2.  Viesmīļu un bārmeņu telpas aprēķins    61
9.3.  Apkopēju un trauku mazgātāju telpas aprēķins    62
10.  Administratīvo telpu aprēķins    63
10.1.  Direktora telpas aprēķins    63
10.2.  Direktora vietnieka telpas aprēķins    63
10.3.  Grāmatvedes un mārketinga speciālista telpas aprēķins    64
10.4.  Šefpavāra telpas aprēķins    64
10.5.  Tehnoloģiskā darbinieka telpas aprēķins    64
11.  Apmeklētāju telpas aprēķins    66
11.1.  Garderobs    66
11.2.  Tirdzniecības zāles aprēķins    66
12.  Uzņēmuma aizņemtais laukums    67
13.  Tehnoloģiskā projekta skice    68
14.  Ražošanas darba organizācijas raksturojums    71
  Secinājumi    73
  Izmantotā literatūra    74
Extract

Sava kursa darba izstrādāšanai par pamatu es ņemu pagājušā gada kursa darbu “Ēdienu gatavošanas tehnoloģijas” priekšmetā. Tajā es izvēlējos sastādīt ēdienkarti tādam ēdināšanas uzņēmumam, kas atrodas sporta centrā un tās nosaukums ir „Čempions” . Sporta centrs atrodas nelielā pilsētā, kur tas ir monopols. Kafejnīcas “Čempions” izveidošana ir nepieciešama cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību. Tādi specializēti sporta centri ir Rīgā un, lai cilvēkiem nebūtu jābrauc tik tālu, pilsētas dome nolēma izveidot to arī šeit - Olainē Pirmkārt tā ar anketēšanas palīdzību izpēta vai šī sporta centra un kafejnīcas būvēšana ir nepieciešama, vai pilsētā ir daudz cilvēku kas to apmeklēs. Apmeklētāju grupas tādā kafejnīcā ir dažādas, jo ļoti dažādiem cilvēkiem patīk nodarboties ar sportu. Tas ir diezgan liels sporta centrs ar jaunām sporta trenažieriem, inventāru, iekārtam. Tur ir iespējams nodarboties ar ļoti dažādiem sporta veidiem. To centru var apmeklēt kā profesionālie sportisti, tā arī vienkāršie cilvēki, kam patīk sports vai tiem, kas grib būt labā formā. Un, protams, ka visiem sportistiem un parējiem cilvēkiem kaut kur ir jāēd, jāatgūt savus spēkus, jo sports (kā mēs visi to zinam) atņem daudz enerģijas.…

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register