Nr. |
Chapter |
Page. |
|
Ievads |
3 |
1. |
Izejvielu izvēle, un produkta raksturojums |
4 |
1.1. |
Produkta raksturojums |
4 |
1.2. |
Garšvielu izvēle, un raksturojums |
4 |
1.3. |
Gaļas izejvielu izvēle, un raksturojums |
5 |
2. |
”Vidzemes” vārīti kūpinātās desas ražošana |
6 |
2.1. |
Tehnoloģiskā shēma |
6 |
2.2. |
Tehnoloģiskās shēmas apraksts |
7 |
3. |
Laika grafiks |
11 |
4. |
Palīgmateriālu, izejvielu, un produkcijas aprēķins |
13 |
4.1. |
”Vidzemes” vārīti kūpinātas desas receptūra |
13 |
4.2. |
Gaļas daudzuma aprēķins |
13 |
4.2.1. |
Gaļas izejvielu daudzuma aprēķins |
14 |
4.2.2. |
Garšvielu daudzuma aprēķins |
14 |
4.3. |
Palīgmateriālu aprēķins |
15 |
4.4. |
Palīgmateriālu, izejvielu aprēķins vienam gadam |
20 |
5. |
Ražošanas iekārtu ražības un daudzuma aprēķins |
21 |
5.1. |
Ražošanā izmantojamās iekārtas |
21 |
5.2. |
Vilciņa ražības, un daudzuma aprēķins |
21 |
5.3. |
Kutera ražības, un daudzuma aprēķins |
22 |
5.4. |
Pildspiedes ražības, un daudzuma aprēķins |
24 |
5.5. |
Klipsatora ražības, un daudzuma aprēķins |
25 |
5.6. |
Termokameras ražības, rāmju, un daudzuma aprēķins |
26 |
5.6.1. |
Kūpināšanas kameras ražības, un daudzuma aprēķins |
27 |
5.6.2. |
Rāmju daudzuma aprēķins |
29 |
6. |
Darbaspēks |
31 |
7. |
Ražošanas telpu aprēķins |
32 |
|
Secinājumi un priekšlikumi |
34 |
|
Izmantotās literatūras un avotu saraksts |
35 |