Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:176384
 
Author:
Evaluation:
Published: 12.09.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Tad sekoja maizītes, pirmajai maizītei, ko ēdu, pati maizes šķēle bija pārāk bieza, līdz ar to maizīte likās pārāk sausa, lai turpinātu to ēst. Ar pārējam bija labāk, jo tu maizes šķēles biezums bija plānāks, un desas un siera biezums pārsteidzošā kārtā bija vidējs. Vienai maizītei pat sieru biju uzlikusi dubultā. Pienāca laiks nodegustēt putru. Jāteic, ka putra nebija izdevusies, jo ūdens bija pieliets par daudz, līdz ar to putra bija pārāk šķidra un bezgaršīga.
Tad nu es beidzot noņēmu apsēju un palūkojos uz savu veikumu. Un šajā mirklī tiešam sajūtas bija tādas interesantas, grūti precīzi aprakstīt. Tas bija kā atvieglojums, jo laika brīdī, kad gatavoju, mani pārņēma saspringums, nedrošības sajūta, šaubas. Taču līdz ko apsēju noņēmu, tas viss pagaisa. Tomēr īsti līdz galam grūti saprast, kādas sajūtas pārņem neredzīgo cilvēku.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register