Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:351520
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.05.2024.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Extract

Karbonskābes tagad tiek izmantotas dažādās nozarēs, piemēram, medicīnā, rūpniecībā un kulinārijā. Tās vielas satur karboksilgrupu COOH un to galvenā ķīmiskā īpašība ir skābums. Karbonskābes ir plaši sastopamas dabā, labākais naturālas skābes piemērs ir citronskābe (C6H8O7), kas atrodas citrusa augļos. Viela kļūst par skābu, kad tajā ir vairāk H+ nekā OH-, bet, kad tajā pārsvarā ir vairāk OH- tā ir alkāliska. Etiķskābe (CH3COOH) ir zināma visiem no seniem laikiem un tiek izmantota lai piešķirtu skābumu etiķim un vērtību vīnam.
Visiem dzirkstošajiem vīniem ir vismaz divas kopīgas pazīmes: augsts skābuma līmenis un zema alkohola bāze. Lai pagatavotu dzirkstošo vīnu, fermentācijas blakusprodukts - oglekļa dioksīds (CO2), kas izdalās kad vīnogu cukurus šķīst spirtā - ir noslēgts, lai tas uzsūktos vīnā, nevis tiktu atbrīvots, tādējādi radot burbuļus. Cukurs ir vissvarīgākais faktors kas līdzsvaro skābumu vīnā. Tās izceļ garšas, padara vīnu izteiksmīgāku un ilgtermiņā nosaka vai tās novecos vai nē. …

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1403520
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register