Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:295142
 
Evaluation:
Published: 03.05.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Dzērveņu mērce    3
  Tomātu mērce    4
  Plūmju mērce    5
  Galda mārrutku mērce    6
  Vaniļas mērce    7
Extract

Galda mārrutku mērce
50 g mārrutku sakņu,
20 g 3% etiķa,
30 g ūdens,
5 g sāls,
8 – 10 g cukura.
Vispirms mārrutku saknes brīdi pamērcē aukstā ūdenī, notīra, nomazgā un sarīvē, pārlej ar verdošu ūdeni. Trauku nosedz un atstāj, lai mārrutki atdziest. Tad pievieno etiķi, sāli, cukuru un izmaisa. Sagatavotos mārrutkus liek mazās burciņās, aizvāko un uzglabā.
Pasniedz pie zivju, gaļas ēdieniem, izmanto salātu gatavošanai.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register