Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:193681
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.03.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Svaigas zivis ir pieejamas visu gadu un tās tiek sagatavotas dažādos veidos. Ziemeļbrieži, alņi un meža putni tiek lietoti izcilu un augsti novērtētu ēdienu pagatavošanā. Viens no pazīstamākajiem ziemeļbrieža ēdieniem ir pagatavots no sasaldētas ziemeļbrieža gaļas strēmelēm un to pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni un brūkleņu piedevu.
Meža sēnes labi sader gan ar gaļu, gan ar zivīm. Sēņu sezona sākas pavasarī ar murķeļiem, no kuriem gatavo zupas un sautējumus. Pēc Jāņiem parādās pirmās beciņas un gailenes. Siltie gaileņu salāti, grilēta baltā zivs vēžu mērcē un ogu pīrāgs ir lieliska maltīte vasaras nogalē.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register