Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Manas sajūtas stāsts

Autora bildeAutors: Evita Bugaja / Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzija Vērtējums:  Nav
Vērtējums:  Nav
Dienas iet , gadi skrien , laiks neapstājas , tā bērnības garša ar saldējumu rokā un mammas nedalītie apskāvieni , tā ir tā sajūta , kuru mēs neapzināti izbaudam.
Bērnībā, kad varēju aizskriet pie brāļa , paķert konfekti un skriet prom , kad varēju aizskriet pie skapja un nobiedēt kaķi , vai arī kad vienkārši varēju aiziet dārzā noplūkt puķi un uzdāvināt mammai , tas bija tas laiks , kad sajūtas nevajadzēja meklēt , tās vienkārši bija.
Atskrēja 17 gadi , liekas , ka esmu pieaugusi , bet sirdī man ir sajūta , ka vēl kautkas nav pagūts izdarīt , ka neesmu vēl paguvusi palīdzēt kaķim noķert peli , ka neesmu vēl paguvusi mammai izravēt dobi un tētim iedevusi buču.
Dzīvē laiku neatgriezīs , jādzīvo tagadnē , jāpriecājas par saviem panākumiem , jāsporto un jāvinnē , lai sirsniņā nomāktu rūgtuma garšu.
Kad pieeju pie starta līnijas , es nedaudz sevi apšaubu un domāju , ka nespēšu , bet kāds man saka priekšā ":Tu to varēsi ! Tu esi trennējusies ! Tu esi tā kurai jāuzvar! ". Man trenneris allaž ir teicis , ka ienākot telpā , kurā notiek gatavošanās sacensībām , ir jāizbauda katrs mirklis , jo tieši šis mirklis notiek tikai vienu reizi dzīvē. Tā sajūta , kad kājas trīc un acs plakstiņš raustās, jo notiek cīņa par vietu , es sāku domāt par uzvaras garšu , par garšu , kura pārtaps vislabākajās sajūtās.

Mūsu sajūtas mēs radam paši un mūsu līdzcilvēki.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register