Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Vai Latvijai vajag uzņemt bēgļus?

Autora bildeAutors: Aksels Imbovics / Liepājas Raiņa 6. vidusskola Vērtējums:  +4
Vērtējums:  +4
Eiropas Savienība rosināja sadalīt 40000 bēgļu starp ES valstīm. Latvijai būtu jāuzņem 1043 bēgļi ar minimālu ES finansiālo atbalstu. Es uzskatu, ka Latvijai bēgļi nav jāuzņem bez pieņemama atbalsta vai finansējuma.
Viens no iemesliem, kāpēc Latvijai nevajadzētu uzņemt bēgļus, ir nesenais uzbrukums Francijai. Mediji un Francijas policija ir apstiprinājuši, ka šie teroristi bija ieceļojuši Francijā kā bēgļi. Latvijā vismaz pagaidām ir bīstami uzņemt bēgļus, jo ir liela iespējamība uzņemt kādu teroristu un izjust šo teroristu „spēku” un nesto postu.
Cits iemesls ir minimālais finansiālais atbalsts, ko sniedz Eiropas Savienība. Ir daudzi latvieši, kas dzīvo tepat Latvijā, ļoti sliktos apstākļos. Ar mazu algu, mazām pensijām, minimālu atbalstu. Uzņemtajiem bēgļiem būtu labāki dzīves apstākļi nekā daudziem latviešiem. Ar šo bēgļu ierašanos ir iespējamība, ka Latvijas iedzīvotājiem būtu jāmaksā kaut kāds pabalsts šiem bēgļiem, kas ir pilnīgi nevajadzīgi. No sākuma vajag parūpēties par savu tautu un tad par citiem.
Daudzi salīdzina šos bēgļus ar latviešu bēgļu gājienu Pirmā pasaules kara laikā. Šie divi gadījumi ir līdzīgi, bet ne tas pats. Sīriešu bēgļi mūk no savas zemes kara dēļ, kas tur notiek jau ilgi, bet šis karš ir viņu pašu veidots un uzturēts. Tur sīrieši paši karo par varu un zemi. Ir iespējamība, ka citi karot griboši sīrieši izceļo no savas valsts un dodas uz citām valstīm veicināt haosu un veikt terora aktus.
Es neuzskatu, ka vajadzētu uzņemt bēgļus, jo tas ir politiski un finansiāli neizdevīgi. Loģiski, ka tiek arī riskēts ar Latvijas drošību. Es gribētu dzīvot drošā un sakārtotā Latvijā.
Komentāri
Nav neviena komentāra

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register