Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Mani var imitēt, bet nevar dublēt

Autora bildeAutors: Ieva Šnirhe / Banku augstskolas Uzņēmējdarbības koledža  
Es - ar savu vārdu, raksturu, zināšanām, sapņiem.
Es - neatkārtojams cilvēks, kuru neviens nevar dublēt.
Es - atšķirīga no citiem kā katrs cits no cita.
Kā jau katram cilvēkam, arī man ir savs raksturs, savi sapņi, savas zināšanas un savs domu virziens. Katram cilvēkam ir savi sapņi un idejas, bet katram no mums viss ir atšķirīgs. Katra personību neviens nevar dublēt, jo esam paši. Mēs varam imitēt cits citu, bet nekad nebūsim viņi paši.
Mēs paši cīnāmies par savu ES. Mūs neuztrauc citu problēmas, bet vairāk jau savas. Dažreiz ir grūti savam ES izlikties par ko citu - par to, kas mēs patiesībā neesam. Vismaz 70% cilvēku slēpj sava īstā ES dabu, tāpēc jau mums katram ir divas personības - viens ES, kuru mēs rādām plašākai sabiedrībai, bet otrs ES, kurš ir ar mums un kuru tikai mēs paši pazīstam un zinām, kad tai ir labāk. Arī manī mīt divi ES - pirmais ir miermīlīgs, jautrs, kurš dievina doties ārā ar draugiem, uzmundrināt, dot padomus citiem, kam ir skumji, bet otrais ir pārdomu pilns, nopietns, ar tieksmi pēc klusuma un tikai dabas mierinošā pieskāriena..
Patiesībā jau cilvēku pašu ES miers, labklājība un pārticība ir ļoti svarīga - kāpēc? Jo bez tā mēs nespētu būt laimīgi sabiedrībā, izrādīt rūpes pret citiem un smaidīt.
Ir dienas, kad abi ES cīnās savā starpā par to, kuram šodien ir kārta ņemt virsroku, bet ko daru es pati? Dodos pie dabas - rast mieru, iedvesmu un pozitīvās emocijas, kas sasilda dvēseli tik ļoti, ka smaidīt nevar beigt visu vakaru un gribas palīdzēt arī tam, kuram dzīvē nav paveicies - bezpajumtniekam, smagi slimam cilvēkam, dzīvnieciņam, kurš ir palicis bez mājām.
Skaidrs ir tikai viens - cilvēkiem viņu ES ir daudz svarīgāks par apkārtējiem, kaut gan būtu jāsaprot, ka cilvēce jau vēsturē ir dzīvojusi kopienās un viņu valodā nav bijis vārds ''es'', bet ''mēs''. Mums ir jāsaprot, ka nevar dzīvot paši par sevi, jo pasaule ir mūsu rokās.
Ir vērts smaidīt, darboties, palīdzēt tiem, kuriem dzīvē nav paveicies un mūsu ES būs laimīgs. Ir jāatceras, ka labs darbs nāk atpakaļ dubultā, tāpēc ir vērts savu ES nedaudz piezemēt un saprast, ka cilvēki ir kā viena liela kopiena, tātad - MĒS.
Rūpēsimies par sevi un citiem un es varu garantēt, ka jūsu ES būs laimīgs!
Komentāri
Nav neviena komentāra
Tavs komentārs
Lai pievienotu komentāru, Tev ir jābūt autorizētam:
 

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register