Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Es un sports

Autora bildeAutors: Liana Roze / Sproģu pamatskola  
Sports ir spējis pilnība pārveidot manu dzīvi un tā ir viena no tām lietām, par kuru es vienmēr būšu patiesi laimīgs. Es gan nevaru iedomāties, kur pašlaik atrastos, ja nekad nebūtu pievērsusies sportam un visam pārējam, kas ar to ir saistīts. Tomēr varu paskatīties uz cilvēkiem, kuri ar sportu nenodarbojas, kas ļauj man iegūt zināmu priekšstatu par to visu. Un tas man ir ļāvis patiešām labi saprast to, ka man patiesi piemērota ir tieši tāda dzīve, kādu es dzīvoju pašlaik. Tam ir daudzi un dažādi iemesli. Protams, visa pamatā ir un paliek sports pats par sevi. Tomēr papildus tam visam ir vēl daudzas un dažādas lietas, kas ir radījušas zināmu ietekmi uz manu dzīvi.
Galvenokārt tas viss ir saistīts ar dažādām lietām, par kurām esmu domājusi un kuras esmu apguvis. Redziet, tas viss zināmā mēra atstāj iespaidu uz manu dzīvi. Tās ir lietas, kas ir lielā mērā izmainījušas to, kā es skatos uz lietām, kas kaut kādā ziņā ir saistītas ar sportu. Saprotams, ka tas viss vienmēr man ir bijis patiesi svarīgi. Piemēram, lai ar jaunu zināšanu palīdzību varētu nodrošināt arvien augstāku treniņu kvalitāti. Dažādu moderno tehnoloģiju, piemēram, viedtālruņa izmantošana var lielā mērā izmainīt to, kā mēs veicam treniņu procesu.
Nav pilnīgi nekādu šaubu par to, ka šiem jautājumiem ir patiešām liela nozīme. Tā tas ir tāpēc, ka sportam ir ļoti liela nozīme jauniešu dzīves attīstībā. Lūk, tas viss var ļaut cilvēkiem piepildīt savus sapņus. Un tieši tas ir pamatā tam, ka ikviens jaunietis var sasniegt savus mērķus. Pat tad, ja tie nav tiešā veidā saistīti ar sportu. Galu galā, sports ir ikviena cilvēka ķermeņa attīstības pamatā. Un tieši tāpēc arī ir tik ļoti svarīgi, ka par šiem jautājumiem tiek domāts dažādos līmeņos. It īpaši valsts līmenī, jo tieši tādā veidā ir iespējams nodrošināt visu nepieciešamo atbalstu sporta attīstībai.

Manā dzīvē sportam ir liela nozīme. Tas man ļauj atslābināties garajā, nogurdinošajā skolas dienā. Sporta nodarbībās es apgūstu dažādus sporta veidus un iemācos kontrolēt savu ķermeni, uzlaboju savu veselību. Sporta stundas ir interesantas, jo ne tikai vingrojam, bet arī spēlējam basketbolu un volejbolu. Pateicoties sporta nodarbībām skolā, esmu sākusi nodarboties ar mešanas disciplīnām daudz nopietnāk. Tagad 3x nedēļā braucu uz treniņiem, kur trenēju fizisko un metu gan disku, šķēpu un veseri, gan arī grūžu lodi. Man patīk sportot, jo tas uzlabo manu veselību, un pateicoties sportam esmu ieguvusi jaunus draugus. Es esmu sapratusi arī to, ka tas viss nav saistīts tikai un vienīgi ar kaut kādiem sasniegumiem. Tas viss ir saistīts ar mūsu veselību. Sports ir tas, kas ļauj padarīt dzīvi krāšņāku un tajā pašā laikā, tas kļūst par stabilu pamatu veselības attīstībai. Protams, to visu ir iespējams papildināt vēl ar dažāda veida procedūrām, kas uzlabo veselību. Man pašai ir nācies izmantot ļoti dažādas iespējas. Un tas man ir ļāvis apgūt vēl dažādas jaunas zināšanas. Tas savukārt var būt patiesi noderīgi, kad nepieciešams iegūt papildu līdzekļus kaut kādām lietām, kas mums ir nepieciešamas.
No pieredzes vien varu pateikt to, ka sports ir viena no labākajām lietām, ar ko cilvēks var sākt nodarboties. Ilgtermiņā tas atstās patiešām lielu iespaidu uz ikviena cilvēka dzīvi.Un ar lepnumu varu teikt, ka sports ir neatņemama manas dzīves sastāvdaļa, un sports ir mainījis manu dzīvi.
Komentāri
Nav neviena komentāra
Tavs komentārs
Lai pievienotu komentāru, Tev ir jābūt autorizētam:
 

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register