Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:593461
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.03.2025.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

„Steiku Haoss”
Pirmais Steiku Haoss savas durvis vēra pirms vairāk kā 10 gadiem, kļūstot par Rīgas celmlauzi Mežonīgo Rietumu estētikā un ēdienkartē. Izaudzis līdz trim restorāniem, un līdz ar viņiem izaugusi Rīgas steiku kultūra. Viņu šefpavāri stažējušies Kopenhāgenas prestižajā restorānā Noma un Londonas izcilajā Tom Aikens restorānā, pievienojot Steiku Haosam papildus vērtību. Uzkodas, zupas, salāti un steiku piedevas kļuvušas izsmalcinātākas, deserti kārdinošāki, bet vīnu karte - izmeklētāka.
Ļaudis mēdz teikt - ja gribi gatavot steiku, vispirms iedraudzējies ar miesnieku. „Steiku Haoss” ir gājuši soli tālāk, un viņiem ir pašiem sava gaļas darbnīca, kas ir mūsu garantija nemainīgi noturētai kvalitātes latiņai visos trīs Steiku Haosa restorānos - gan prasmīgam griezumam, gan viņu pašgatavotajām marinādēm.
Ar steiku ir svarīgi lietas nesarežģīt. Tāpēc viņi ēdienkartē pieturas pie klasikas, nepārspīlējot ar eksotiku vai sarežģītām marinādēm. No saviem 17 veidu steikiem var izcelt jebkuru. Nemarinēto, dabiski ar spēcīgu garšu apveltīto Argentīnas Bife de Chorizo, olīveļļā briedināto vai ķiploku garšas piesātinātajiem liellopa filejas gabaliem vai maigo, lieso Mignon. Ir atkāpes un variācijas, taču visas saistītas ar grila tēmu - jēra ciska piparmētrās, medījuma fileja, cūkgaļas ribiņas vai laša steiks.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register