Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:833043
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.01.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    1
  Vispārīgais uzņēmuma raksturojums    2
  Dārzeņu pirmapstrāde    3
  Gaļas un zivs pusfabrikātu gatavošana    4
  Saldētu zivju atlaidināšana un sālītu zivju mērcēšana, pirmapstrāde un pusfabrikātu gatavošana    4
  Zupu gatavošana    5
  Uzņēmuma plāns    6
  Restorāna piedāvājums    7
  Uzņēmuma struktūra    8
  Darba organizācija un specifika    9
  Sagādes organizācija (līgumu slēgšana, inventāra iegāde, produktu iegāde)    10
  Darba attiecības    11
  Paškontroles sistēma    12
  Ievads    1
  Vispārīgais uzņēmuma raksturojums    2
  Uzņēmuma piedāvājumi    3
  Uzņēmuma plāns    4
  Darba organizācija un specifika    5
  Uzņēmuma struktūra    6
  Saldo ēdienu gatavošana, auksto ēdienu gatavošana, konditorejas izstrādājumi    7
  Sagādes organizācija    9
  Darba attiecības    10
  Paškontroles sistēma    11
Extract

Darba attiecības
Šajā uzņēmumā strādāju maiņu darbu. Rīta maiņa bija no 800-1500 un vakara maiņa bija no 1500-2300. Rīta maiņās strādāja tikai pavāra palīgs, kas nodrošināja brokastu galdu viesnīcas klientiem, bet vakara maiņās strādāja gan pavāra palīgs, gan šefpavārs. Darba samaksu aprēķināja pēc nostrādātajām stundām.

Paškontroles sistēma
Restorānā bija jāievēro stingra higiēna. Pēc katra produkta griešanas jānomazgā gan nazis, gan dēlītis. Katram produktam ir paredzēts savs griešanas dēlītis. Katram produktam ir sava uzglabāšanas vieta. Pēc katras nākamās darbības jānomazgā rokas, vienmēr matiem jābūt sasietiem, sapītiem un uzvilkta pavāram paredzēta cepurīte, kā arī apģērbam, kas ir paredzēts darbam virtuve, ērtiem apaviem un elpojošām drēbēm. Darba dienas beigās tiek sakopta un iztīrīta gan virtuve, gan ēdamzāle. Pirms darba dienas sākuma telpas tiek izvēdinātas, lai klientam būtu patīkami uzņēmumā atrasties. Reizi divos mēnešos notiek sanitārā tīrīšana virtuvē un visā uzņēmumā.


Darba attiecības
Kafejnīcā ‘’’’ strādāju maiņu darbu. Rīta maiņa bija no 1100-2000 un vakara maiņa bija no 1530-2330. Darba algu aprēķināja pēc nostrādātajām stundām.
Uzņēmuma vadītājs bija ļoti saprotošs un spēja paskaidrot nopietnas situācijas, bet tajā pašā laikā bija stingrs un prasīja ievērot visus iekšējās kārtības noteikumus, ar kuriem iepazināmies un parakstījāmies.

Paškontroles sistēma
Uzņēmumā tikām iepazīstināti ar higiēnas prasībām. Pēc katras nākamās darbības jānomazgā rokas, vienmēr matiem jābūt sasietiem, sapītiem un uzvilkta pavāram paredzēta cepurīte, kā arī apģērbam, kas ir paredzēts darbam virtuvē, ērtiem apaviem un drēbēm. Darba dienas beigās tiek sakopta un iztīrīta gan virtuve, gan ēdamzāle. Pirms darba dienas sākuma telpas tiek izvēdinātas, lai klientam būtu patīkami uzņēmumā atrasties. Reizi mēnesī notiek sanitārā tīrīšana virtuvē un visā uzņēmumā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register