Practice Reports
Technologies
Cooking, Food Processing
Kvalifikācijas atsaike ēdināšanas pakalpojumos-
Kvalifikācijas atsaike ēdināšanas pakalpojumos
Practice Reports10 Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling, Business
2011 - 2015 years
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 1 | |
Vispārīgais uzņēmuma raksturojums | 2 | |
Dārzeņu pirmapstrāde | 3 | |
Gaļas un zivs pusfabrikātu gatavošana | 4 | |
Saldētu zivju atlaidināšana un sālītu zivju mērcēšana, pirmapstrāde un pusfabrikātu gatavošana | 4 | |
Zupu gatavošana | 5 | |
Uzņēmuma plāns | 6 | |
Restorāna piedāvājums | 7 | |
Uzņēmuma struktūra | 8 | |
Darba organizācija un specifika | 9 | |
Sagādes organizācija (līgumu slēgšana, inventāra iegāde, produktu iegāde) | 10 | |
Darba attiecības | 11 | |
Paškontroles sistēma | 12 | |
Ievads | 1 | |
Vispārīgais uzņēmuma raksturojums | 2 | |
Uzņēmuma piedāvājumi | 3 | |
Uzņēmuma plāns | 4 | |
Darba organizācija un specifika | 5 | |
Uzņēmuma struktūra | 6 | |
Saldo ēdienu gatavošana, auksto ēdienu gatavošana, konditorejas izstrādājumi | 7 | |
Sagādes organizācija | 9 | |
Darba attiecības | 10 | |
Paškontroles sistēma | 11 |
Darba attiecības
Šajā uzņēmumā strādāju maiņu darbu. Rīta maiņa bija no 800-1500 un vakara maiņa bija no 1500-2300. Rīta maiņās strādāja tikai pavāra palīgs, kas nodrošināja brokastu galdu viesnīcas klientiem, bet vakara maiņās strādāja gan pavāra palīgs, gan šefpavārs. Darba samaksu aprēķināja pēc nostrādātajām stundām.
Paškontroles sistēma
Restorānā bija jāievēro stingra higiēna. Pēc katra produkta griešanas jānomazgā gan nazis, gan dēlītis. Katram produktam ir paredzēts savs griešanas dēlītis. Katram produktam ir sava uzglabāšanas vieta. Pēc katras nākamās darbības jānomazgā rokas, vienmēr matiem jābūt sasietiem, sapītiem un uzvilkta pavāram paredzēta cepurīte, kā arī apģērbam, kas ir paredzēts darbam virtuve, ērtiem apaviem un elpojošām drēbēm. Darba dienas beigās tiek sakopta un iztīrīta gan virtuve, gan ēdamzāle. Pirms darba dienas sākuma telpas tiek izvēdinātas, lai klientam būtu patīkami uzņēmumā atrasties. Reizi divos mēnešos notiek sanitārā tīrīšana virtuvē un visā uzņēmumā.
Darba attiecības
Kafejnīcā ‘’’’ strādāju maiņu darbu. Rīta maiņa bija no 1100-2000 un vakara maiņa bija no 1530-2330. Darba algu aprēķināja pēc nostrādātajām stundām.
Uzņēmuma vadītājs bija ļoti saprotošs un spēja paskaidrot nopietnas situācijas, bet tajā pašā laikā bija stingrs un prasīja ievērot visus iekšējās kārtības noteikumus, ar kuriem iepazināmies un parakstījāmies.
Paškontroles sistēma
Uzņēmumā tikām iepazīstināti ar higiēnas prasībām. Pēc katras nākamās darbības jānomazgā rokas, vienmēr matiem jābūt sasietiem, sapītiem un uzvilkta pavāram paredzēta cepurīte, kā arī apģērbam, kas ir paredzēts darbam virtuvē, ērtiem apaviem un drēbēm. Darba dienas beigās tiek sakopta un iztīrīta gan virtuve, gan ēdamzāle. Pirms darba dienas sākuma telpas tiek izvēdinātas, lai klientam būtu patīkami uzņēmumā atrasties. Reizi mēnesī notiek sanitārā tīrīšana virtuvē un visā uzņēmumā.
…
• Prakses mērķis: Apgūt praktiskās iemaņas ražošanas apstākļos. Prakses uzdevumi: Prast praktiski pielietot iegūtās teorētiskās zināšanas un apgūtās praktiskās mācības savā prakses vietā; Veicināt zināšanu, prasmju un attieksmju sistēmas veidošanos, kas nodrošina audzēkņu pastāvīgu, drošu un racionālu rīcību; Sekmēt profesionālo interešu attīstību un veidot pamatu tālākai izglītībai; Organizēt savu darbību individuāli un grupā, izmantojot dažādas informācijas tehnoloģijas; Uzrakstīt un noformēt prakses pārskatu atbilstoši norādījumiem; Prakses apjoms – 960 stundas.
- Ēdināšanas uzņēmums SIA "Mielastu centrs"
-
Kvalifikācijas atsaike ēdināšanas pakalpojumos
Practice Reports10 Cooking, Food Processing, Tourism, Traveling, Business
- Kvalifikācijas prakses atskaite miltu konditorejas izstrādājumu gatavošanā
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Kvalifikācijas prakses atskaite miltu konditorejas izstrādājumu gatavošanā
Practice Reports for secondary school24
-
Ēdināšanas uzņēmums SIA "Mielastu centrs"
Practice Reports for secondary school4
-
Uzņēmējdarbība; sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma raksturojums
Practice Reports for secondary school19
-
Kvalifikācijas prakse grāmatvedībā
Practice Reports for secondary school18
-
Ražošanas prakses atskaite ēdināšanas uzņēmumā
Practice Reports for secondary school24