Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:507054
 
Author:
Evaluation:
Published: 14.08.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Iepazīšanās ar prakses vietu   
  Viesnīcas ģeogrāfiskais stāvoklis   
  Telpu uzkopšana motelī   
  Rezervēšanas, reģistrācijas procesa pamatdarbības   
  Viesu uzņemšana un apkalpošana   
  Moteļa „Sumbrs 1” piedāvājuma izpēte un analīze   
  Viesnīcas pakalpojumu pieprasījuma analīze   
  Apkārtnes resursu iepazīšana   
  Ēdienu gatavošana   
Extract

SECINĀJUMI
Uzņēmums "Sumbrs 1" man deva lielisku iespēju ieskatīties viesmīlības uzņēmuma darbībā, nostiprināt savas zināšanas un iegūt neatņemamu pieredzi turpmākajai dzīvei. Es izvēlējos tieši šo prakses vietu, jo uzskatīju, ka mazā uzņēmumā ir iespējams vairāk apskatīt un izzināt uzņēmuma darbību no visām pusēm, kā viesu uzņemšanu, ēdināšanu, saimniecisko darbību, tirgošanos, uzņēmuma darbības sekmīgu plānošanu, jo mazos uzņēmumos parasti strādā mazs skaits cilvēku un katram darbiniekam ir vairāki pienākumi, kas var būt pat krasi atšķirīgi. Manā izvēlētajā prakses vietā arī tā bija un tas man deva lielisku iespēju iemācīties kā rīkoties dažādās netipiskās situācijās, kā reaģēt ātri un rīkoties, kā plānot savu darbu, lai panāktu sekmīgāku un labāku rezultātu visā, ko dari.
Pēc darba motelī "Sumbrs 1" sapratu, ka mana nākotnes profesija viennozīmīgi būs saistīta ar darbu ar cilvēkiem. Man ļoti patīk komunicēt ar cilvēkiem, risināt dažādas nestandarta situācijas, palīdzēt. Es uzskatu, ja nav vēlmes un patikas strādāt ar cilvēkiem, tad nav jēgas domāt par darbu kādā viesmīlības uzņēmumā.
Praksē bija ne tikai darbs ar cilvēkiem, bet arī darbs virtuvē. Uzskatu, ka ar visiem pienākumiem tiku galā visai veiksmīgi, esmu uzlabojusi savas ēdienu gatavošanas spējas, sākot no dārzeņu apstrādes un beidzot ar otro ēdienu un desertu pagatavošanu.
Vislielākais prieks un pateicība ir maniem bijušajiem darba kolēģiem, kuri vienmēr mani atbalstīja, iedrošināja un uzmundrināja. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register