Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:328537
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.03.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    2
1.  Uzņēmuma raksturojums    3
1.2.  Apkalpošanas organizācijas apraksts    5
1.3.  Ražošanas telpu plānojums, tirdzniecības telpu plānojums    9
1.4.  Darba aizsardzības, ugunsdrošības un elektrodrošības prasību nodrošināšana uzņēmumā    15
1.5.  Sanitārās prasību nodrošināšana uzņēmumā, paškontroles sistēmas raksturojums    16
1.6.  Ēdienu dzērienu kartes raksturojums    18
1.7.  Ēdienu gatavošanas tehnoloģiskā procesa apraksts    20
1.8.  Ēdienu un miltu konditorejas izstrādājumu gatavošana    22
  Secinājumi    25
  Priekšlikumi    26
Extract

Secinājumi
• Iepazīnos ar prakses vietu, SIA ” CreaKids”, tā darbības organizāciju;
• iepazīnos ar pavāru struktūrvienības darbību;
• piedalījos pavāru pienākuma izpildē un izvērtēju vai man patīk šī profesija;
Pozitīvi vērtējams:
• Uzņēmumā ir slēgta tipa ēdnīca, kura nodrošina bērnu un uzņēmuma personāla ēdināšanu 5 dienas nedēļā, trīs reizes dienā;
• Iestādes medmāsa ar pavāri pēc saskaņošanas ar iestādes vadītāju izstrādā ēdienkarti vienai līdz divām nedēļām. Ēdienkarti izstrādā, ņemot vērā veselīga uztura principus un likumā noteiktās normas un ierobežojumus;
• Bērnu ēdināšana tiek organizēta saskaņā ar izstrādāto ēdienkarti;
• Bērniem un personālam, slāpju remdēšanai tiek nodrošināts dzeramais ūdens, kurš atbilst dzeramā ūdens obligātajām, nekaitīguma prasībām;
• Telpas ir ērtas un pietiekami plašas, lai virtuves personālam būtu ērti gatavot un apkalpot bērnus, ēdināšanas brīžos;
• Trauki, galda piederumi un virtuves inventārs atbilst obligātajām nekaitīguma prasībām, kas noteiktas materiāliem un priekšmetiem, kuri nonāk saskarē ar pārtiku;
• Trauku, galda piederumu, virtuves trauku un inventāra mazgāšanai izmanto atbilstošus mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļus, ievērojot to lietošanas instrukciju;
• Ēdināšanas blokā tiek ievērotas pārtikas aprites uzņēmumam noteiktās higiēnas prasības;
• Bērniem pagatavotais ēdiens nav paredzēts atkārtotai uzsildīšanai nākamajā dienā;
• Ēdināšanas blokā drīkst strādāt darbinieki, kas ir apmācīti higiēnas jautājumos;
Negatīvi vērtējams:
• Bērnu mēbeles neatbilst, pirmsskolas izglītības iestāžu, mēbeļu izmēru atbilstība bērnu augumam;
• Bērnudārza virtuvē izvietots ugunsdzēšamais aparāts, bet klāt nav pievienoti lietošanas noteikumi;
• Vecā tejkanna saplīsusi, līdz ar to virtuvē nav tejkannas ar kurā vārīt ūdeni, pavāre ūdeni vāra katlos, tas nav ērti un ir bīstami, jo var verdošu ūdeni uzliet sev virsū.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register