Nr. |
Chapter |
Page. |
1. |
Ievads |
|
3. |
Uzņēmuma raksturojums |
|
4. |
Viesu mājas ‘’Pils’’ darbības praktiskā izpēte |
|
4.1. |
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni, to raksturojums |
|
4.1.1. |
Viesnīca |
|
4.1.1.1. |
Viesnīcas sniegtie pakalpojumi, numuriņu skaits |
|
4.1.1.2. |
Noslogojums pa vasaras mēnešiem |
|
4.1.2. |
Kafejnīca |
. |
4.1.2.1. |
Vizuālais noformējums, gaisotne, interjers, vietu skaits,apkalpošana |
. |
4.1.2.2. |
Saviesīgi pasākumi, banketi, to organizēšana |
. |
4.1.2.3. |
SIA ‘’Pils’’ ēdienu sortiments |
|
5. |
Uzņēmuma iekšējā struktūra un organizācija |
|
5.1. |
Uzņēmuma organizatoriskā strutūra |
|
5.2. |
Personāls, to pienākumi un atbildība |
|
5.3. |
Darba laiks |
|
6. |
Sadarbības uzņēmumi, preču piegādātāji |
|
6.1. |
Sadarbība ar citiem uzņēmumiem |
|
6.2. |
Preču piegādātāji |
|
7. |
Individuālais prakses uzdevums |
|
8. |
Secinājumi un priekšlikumi |
|