Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:249172
 
Author:
Evaluation:
Published: 10.12.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
1.1.  Atrašanās vieta    4
1.2.  Apkalpošanas organizācijas apraksts    4
2.  Uzņēmuma apraksts    5
2.1.  Ražošanas telpu plānojums    5
2.2.  Ražošanas tehniskās iekārtas/aprīkojums, to apraksti    6
  Mīklas veltnētājs    8
2.3.  Darba aizsardzība    9
3.  Uzņēmumā piedāvātais izstrādājumu sortiments    11
4.  Praktikanta veiktie darbi uzņēmumā    14
5.  Secinājumi    15
5.1.  Iegūtā pieredze    15
6.  Pielikums    16
Extract

5. Secinājumi
Prakse ‘’Kaspara Dilana konditorejā’’ apstiprināja manu hipotēzi par konditora darbu. Lai cik viegls šis darbs neliktos no malas, tajā ieiet ļoti garas darba stundas, pamatīga fiziskā aktivitāte, visu dienu stāvot uz kājām, kā arī milzīgs emocionāls spēks, lai spētu paveikt visu vajadzīgo un vēl satiktu klientus ar lielu smaidu sejā. Mana kvalifikācijas prakse neitvēra kūku gatavošanu, tomēr tā man iemācīja daudz jauna citās man mazāk zināmās jomās un, manuprāt, tas ir vēl noderīgāk. ‘’Kaspara Dilana konditorejā’’ strādā brīnišķīgi cilvēki, kuri mīl savu darbu un darīja visu, lai arī es to iemīlētu. Pat atveroties diviem jauniem veikaliem un darba apjomam dubultojoties, viņas vienmēr cehā uzturēja jautru gaisotni un savu pozitīvo attieksmi. Ja jau pirmajā praksē nebūtu nolēmusi šo karjeru neturpināt, tad būtu ar mieru strādāt šajā uzņēmumā arī turpmāk.
5.1. Iegūtā pieredze
Mana pieredze kvalifikācijas praksē ir tikai un vienīgi pozitīva. Esmu iemācījusies jaunas un labāk apguvusi jau iepriekš mācītas lietas. No konditorēm dzirdēju padomus par to kā atvieglot noteikta darba veikšanu un tagad noteikti ir lietas, ko daru labāk nekā iepriekš. Vienīgais mīnuss, ko varu nosaukt ir tas, ka ne reizi netiku pie kūku gatavošanas, tomēr tā bija vairāk mana komunikācijas problēma, nekā uzņēmuma attieksme. Šo praksi atcerēšos tikai ar labām domām, jo uzņēmumā strādājošas konditores ir apveltītas ar neticamu talantu un fantastisku humora izjūtu. Jau pirmajā mēnesī tiku uzņemta komandā kā pilntiesīga konditore un tas ir neaprakstāms gods, saukt šos brīnišķigos cilvēkus par kolēģiem. Viena no vissvarīgākajām lietām, ko šajā praksē iemācījos ir tas, cik svarīga ir mīlestība pret savu darbu, kā arī tas, ka smaids ir visslabākās zāles gan pret nogurumu, gan kaitinošiem cilvēkiem un tas ir kaut kas, ko vēlos vienmēr pie sevis paturēt. …

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1369076
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register