Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:200147
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.01.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    8
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    8
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    12
2.3.  Ēdienu gatavošana    14
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    16
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    16
3.  Sanitārihigiēniskās prasības uzņēmumā    18
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    23
4.1.  Mehanizācijas un automatizācijas līmeņa raksturojums uzņēmumā    24
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    25
  SECINĀJUMI    26
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    27
Extract

IEVADS
Par prakses vietu, kur varētu izmantot universitātē iegūtās zināšanas, izvēlējos restorānu – kafejnīcu „Policijas akadēmija98”.
Darba mērķis ir iegūt prasmi analizēt ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko procesu norisi un to vadību, kā arī izpratni par metožu un paņēmienu pielietošanu produkcijas vai pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanā. Kā arī saskatīt trūkumus ēdināšanas uzņēmuma darbībā.
Darba uzdevums:
• Iegūt vispārējas ziņas par uzņēmumu;
• Izpētīt tehnoloģisko procesu norisi;
• Izpētīt sanitārhigiēnu uzņēmumā;
• Iegūt informāciju par tehnoloģiskajām iekārtām.

1.UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS
Uzņēmums – kafejnīca - restorāns „Policijas akadēmija 98” atrodas Ogrē, Brīvības ielā 12. Ēka, kurā pašlaik atrodas restorāns, kafejnīca, celta 1901. gadā kā dzīvojamā māja un tirdzniecības nams. Šajā ēkā laika gaitā bijusi gan preču tirgotava, gan kafijas tirgotava un pat cietums. Pēc ēkas rekonstrukcijas 1997. - 1998. gadā šajā ēkā tiek ierīkots restorāns, kafejnīca.
Uzņēmums piedāvā dažādus pakalpojumus:
• Banketa zāles noma no 30 līdz 70 cilvēkiem;
• Klāj izbraukuma banketus;
• Kafejnīca- bistro;
• Restorāns;
• Vasaras dārzs;
• Sestdienās dzīvā mūzika.

Kafejnīca – bistro strādā no 7.00 līdz 21.00, bet svētdienās no 8.00 līdz 20.00. Restorāna darba laiks ir no 12.00 līdz 01.00.
Kafejnīca-konditoreja vienlaicīgi spēj uzņemt ap 20 "izsalkušajiem" pie galdiņiem un ap 10 cilvēku pie letes. Siltajā sezonā iespējams mieloties arī pie āra galdiņiem. Kafejnīcas interjerā dominē zaļās krāsas pārākums apvienojumā ar koku. Gan pie griestiem, gan sienām izvietoti gaumīgi gaismas avoti, kas telpas padara mājīgas un viesmīlīgas.
Restorāna interjerā izmantotas veclaicīgas fotogrāfijas, sens pulkstenis, lampiņas un dažādas citas vēsturiskās liecības. Restorāna kreisajā stūrī atrodas vairāki galdiņi, kas viens no otra veiksmīgi atdalīti veidojot cietuma kameru "efektu". Restorānā atvēlēta arī atsevišķa telpa, kur vietas pietiek vēl ap 25 "cietumniekiem". Kopā restorāns var uzņemt ap 50 apmeklētājiem.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1116674
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register