Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
7,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:514882
 
Evaluation:
Published: 15.01.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    4
1.  VISPĀRĒJĀS ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU    5
1.1.  Organizatoriskā struktūra    6
1.2.  Uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums    7
1.3.  Uzņēmuma produktu piedāvājuma raksturojums    9
1.4.  Izejvielu tirgus    10
1.5.  Saražotās produkcijas tirgus    10
2.  TEHNOLOĢISKIE PROCESI    11
2.1.  Izejvielu sagāde    11
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    12
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    15
2.4.  Ēdienu gatavošana    17
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    29
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    29
3.  SANITĀRHIGIĒNISKĀS PRASĪBAS UZŅĒMUMĀ    30
3.1.  Tīrīšanas – dezinfekcijas programma    30
3.2.  Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole    32
4.  TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS    32
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    32
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    37
5.  INDIVIDUĀLAIS UZDEVUMS    40
5.1.  Tehnoloģiskās un kalkulācijas kartes    40
  SECINĀJUMI    47
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    48
Extract

SECINĀJUMI
1. Restorānam ir nepieciešams izveidot atsevišķu piebraucamo ceļu piegādātājiem, jo to kustība notiek haotiski, kā arī vienlaicīgi ar klientu ierašanos, tādējādi traucējot klientus.
2. Ēdināšanas uzņēmumā nepieciešams pārdomāt virtuves darba zonu izvietojumu, ierīkot sakņu ceha un gaļas/zivju pirmapstrādes zonai atsevišķu vietu no gatavās produkcijas realizācijas vietas.
3. “La Pentolaccia” neizmanto atsevišķus atkritumus konteinerus uzņēmuma atkritumu utilizēšanai, tas notiek kopējos konteineros ar tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem, tādējādi radot augstāku piesārņojuma risku. Uzņēmumam vajadzētu noslēgt atsevišķu atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar pašvaldību, lai tiktu novietots konteiners uzņēmuma vajadzībām.
4. Restorānā netiek stingri sekots līdz uzglabāšanas temperatūrām, tādēļ būtu ieteicams iegādāties termometrus iekārtām, ēdienam un tos reģistrēt dokumentācijā, kas līdz šim periodiski nav darīts.
5. Uzņēmums piedāvā plašu sortimentu gan ēdieniem, gan dzērieniem, sezonāla rakstura, bet būtu nepieciešams pārdomāt ēdienu grupu sadalījumu, lai nemulsinātu klientus un atvieglotu darbu darbiniekiem, samazinot sortimentu.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1363842
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register