-
Uzņēmums SIA "Boulings". Restorāns "Cash"
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 3 | |
1. | Vispārējās ziņas par uzņēmumu | 4 |
1.1. | Uzņēmuma organizatoriskā struktūra | 4 |
1.2. | Ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums | 6 |
1.3. | Produktu piedāvājumu raksturojums | 6 |
1.4. | Izejvielu un saražotās produkcijas (pakalpojumu) tirgus | 7 |
2. | Tehnoloģiskie procesi | 9 |
2.1. | Izejvielu sagāde | 9 |
2.2. | Izejvielu uzglabāšana | 10 |
2.3. | Izejvielu pirmapstrāde | 11 |
2.4. | Ēdienu gatavošana | 14 |
2.5. | Gatavās produkcijas realizācija | 18 |
2.6. | Atkritumu apsaimniekošana | 19 |
3. | Sanitārhigiēniskās prasības uzņēmumā | 21 |
3.1. | Tīrīšanas – dezinfekcijas režīms | 21 |
3.2. | Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole uzņēmumā | 23 |
4. | Tehnoloģiskās iekārtas | 24 |
4.1. | Speciālās tehnoloģiskās iekārtas | 24 |
4.2. | Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu | 27 |
Secinājumi | 31 | |
Priekšlikumi | 32 | |
Izmantoto avotu saraksts | 33 | |
Pielikumi | 34 |
SECINĀJUMI
1. Ēdināšanas uzņēmumā tiek organizēts pilns ražošanas cikls – no izejvielu saņemšanas līdz patēriņa organizācijai uzņēmumā - tas ļauj pārraudzīt visu realizējamo produktu ražošanas procesu, nodrošinot to kvalitāti visos ražošanas posmos;
2. Uzņēmuma mērķauditorija ir jaunieši – boulinga apmeklētāji un restorāna apmeklētāji pusdienu ieturēšanai;
3. Uzņēmums ir noslēdzis līgumus par produkcijas piegādi, pārsvarā, ar tādiem uzņēmumiem un ražotājiem, kuri vienlaikus piedāvā dažāda veida produkciju, lai nodrošinātu izvēles iespējas, kā arī izejvielu esamību restorānā;
4. Uzņēmumā tehnisku iemeslu dēļ nav izveidota aukstumkamera vietā, kur tā ir paredzēta, līdz ar to izejvielas tiek uzglabātas ledusskapjos, kas ir izveidojis iekārtu daļēji nesaprotamu izvietojumu;
5. Izejvielu pieņemšanas vietā trūkst galds vai lete, uz kuras novietot atvesto produkciju;
6. Uzņēmumā izstrādātās tehnoloģiskās kartes ir nepilnīgas;
7. Mehanizācijas līmenis uzņēmumā ir vērtējams kā vidējs;
8. PVD inspektori pēdējās pārbaudes laikā konstatējuši, ka uzņēmums atbilst pārtikas apriti reglamentējošo normatīvo aktu prasībām, taču konstatētas neatbilstības, kas neietekmē pārtikas nekaitīgumu un drošumu;
PRIEKŠLIKUMI
• Izveidot aukstumkameru vietā, kur tā paredzēta vai pārplānot ledusskapju izvietoju telpā;
• Gaitenī, kurā tiek pieņemtas izejvielas novietot galdu vai leti izejvielu novietošanai.
…
Prakses atskaite uzņēmumā SIA „Boulings”, restorāns „Cash” iegūtais vērtējums - 9 Prakses atskaitē aprakstītas vispārējās ziņas par uzņēmumu un organizatorisko struktūru, uzņēmumā notiekošie tehnoloģiskie procesi - sākot ar izejvielu sagādi beidzot ar gatavās produkciajs realizāciju, aprakstītas izmantotās tehnoloģiskās iekārtas.
- Pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmums "Mārīte"
-
SIA "Daldehog Latvia"
Practice Reports10 Construction and construction works, Business
- Uzņēmums SIA "Boulings". Restorāns "Cash"
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Pārtikas preču mazumtirdzniecības uzņēmums "Mārīte"
Practice Reports for university10
-
SIA "Daldehog Latvia"
Practice Reports for university10
-
Mārketinga plāns SIA "MMM" - specializācija: datoru un biroja tehnikas tirdzniecība
Practice Reports for university27
-
IU “Inardi”
Practice Reports for university7
-
Pārskats par mazumtirdzniecības uzņēmumu
Practice Reports for university12