-
Viesnīcu prakses atskaite "Hotel Jelgava"
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 3 | |
1. | Uzņēmuma raksturojums | 4 |
2. | Saminieciskais dienests | 6 |
2.1. | Darbinieku pienākumu apraksti, darba grafiki | 6 |
2.2. | Telpu iekārtojums, uzkopšana | 7 |
2.3. | Veļas mazgāšana | 10 |
2.4. | Telpu uzkopšanai izmantoto tīrīšanas un kopšanas līdzekļu raksturojums | 10 |
2.4.1. | Viesnīcā uzkopšanai izmantotie tīrīšanas un kopšanas līdzekļi | 10 |
2.4.2. | Tīrīšanas un kopšanas līdzekļu patēriņš | 12 |
2.4.1. | Izplatītājfirmas ar kurām viesnīca sadarbojas | 13 |
2.5. | Telpu uzkopšanai izmantoto darbarīku un tehnikas raksturojums | 13 |
2.6. | Telpas uzkopšanas grafiku analīze | 14 |
2.7. | Secinājumi un priekšlikumi | 15 |
2.7.1. | Secinājumi | 15 |
2.7.2. | Priekšlikumi | 15 |
3. | Uzņemšanas dienests | 16 |
3.1. | Uzņemšanas dienesta struktūra | 16 |
3.1.1. | Darbinieku amatu apraksti un sadale | 16 |
3.1.2. | Darba plānošana un darba grafiki | 17 |
3.2. | Rezervēšanas, reģistrācijas process viesnīcā, dokumentācijas procesu analīze | 17 |
3.2.1. | Viesu cikls uzņēmumā | 19 |
3.3. | Viesa kredītu kontrole, sadarbība ar citiem uzņēmuma dienestiem | 20 |
3.4. | Darba vietas organizācija.Recepcijas izvietojums, aprīkojums un iekārtas | 21 |
3.5. | Secinājumi un priekšlikumi | 21 |
3.5.1. | Secinājumi | 16 |
3.5.2. | Priekslikumi | 17 |
4. | Ēdienu un dzērienu dienests | 22 |
4.1. | Tirdzniecības telpas struktūra un piedāvātie pakalpojumi | 22 |
4.2. | Dienesta struktūra, darbinieku pienākumi, darba plānošana un darba grafiki | 22 |
4.3. | Brokastu veidi viesnīcā | 23 |
4.4. | Viesu apkalpošanas procesi kafejnīcā „Rīdziņa” | 24 |
4.5. | Apkalpošana istabās | 25 |
4.6. | Banketu un konferenču tehnoloģiskie procesi viesnīcā | 25 |
4.7. | Secinājumi un priekšlikumi | 26 |
4.7.1. | Secinājumi | 26 |
4.7.2. | Priekšlikumi | 26 |
5. | Individuālais uzdevums | 27 |
Izmantotā literatūra | 32 |
Prakses laikā teorētiski iegūtās zināšanas tiek pielietotas praktiski, lai veicinātu zināšanu un iemaņu pilnveidošanu un nostiprināšanu par viesmīlības nozari. Veicot praksi tiek gūta arī darba pieredze izvēlētajā specialitātē.
Praktikantiem veicot noteiktos darba pienākumus un apzinot pārējo dienestu darbību, jāseko līdz darba organizācijai, lai gūtu praktisku priekšstatu un izdarītu secinājumus par viesnīcas darba norisi un izpildi.
Prakse tika īstenota Jelgavā 3 zvaigžņu viesnīcā – „Jelgava”. Viesnīcā praktikantes strādāja saimnieciskajā dienestā, veicot istabenes darba pienākumus. Teorētiski tika apzināta ēdienu/dzērienu un viesu uzņemšanas dienesta darbība.
Prakses mērķis: Nostiprināt iegūtās teorētiskās zināšanas, papildināt un nostiprināt praktiskās iemaņas, īpašu uzmanību pievēršot higiēnas jautājumu ievērošanai viesnīcās un videi draudzīgu līdzekļu izmantošanu saimnieciskā un ēdināšanas un dzērienu dienestu darbībā. Apgūt prasmi dot savu novērtējumu uzņēmuma dienestu organizācijai.
Prakses uzdevumi:
1. Prakses laikā veikt darba pienākumus atbilstoši prakses nolikumam un programmai.
2. Veikt individuālā uzdevuma izpildi.
3. Sagatavot prakses atskaiti, izdarot secinājumus un priekšlikumus.…
Prakses atskaitē analizēta viesu uzņemšanas dienesta darbība, saimnieciskā dienesta darbība, ēdienu un dzērienu dienesta darbība. Veikts individuālais uzdevums.
Pielikuma nav.
- Prakses atskaite "Reval Hotel Rīdzene"
- Prakses atskaite viesnīcā "Hotel de Rome"
- Viesnīcu prakses atskaite "Hotel Jelgava"
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Prakses atskaite viesnīcā "Hotel de Rome"
Practice Reports for university7
Evaluated! -
Prakses atskaite "Reval Hotel Rīdzene"
Practice Reports for university24
-
Kvalifikācijas prakses atskaite
Practice Reports for university52
-
Prakses atskaite viesnīcā "Islande Hotel"
Practice Reports for university12
-
Prakses atskaite "The Broadmoor Hotel"
Practice Reports for university13