Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:439999
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.12.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
2.  Praksē veiktie darbi    5
3.  Darba higiēna    6
4.  Interjers un iekārtojums    7
5.  Uzņēmuma vadība    8
6.  Uzņēmuma komercdarbība    10
6.1.  Personāls    10
6.2.  Izejvielu iegāde un uzglabāšana    10
6.3.  Pakalpojumu sortiments    11
6.3.1.  Viesnīcas cenrādis    11
7.  Uzņēmuma mārketings    12
7.1.  Mērķa tirgus    12
7.2.  Restorāna konkurenti    13
8.  Uzņēmuma vērtējums    15
  Secinājumi un priekšlikumi    16
  Nobeigums    16
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    17
Extract

No šīs vietas paveras gleznains skats uz kalniem. Tas ir ģimenes uzņēmums, kas jau vairākās paaudzēs ir nodots mantojumā. Pašlaik to pārvalda Jozefs Mayr ar māsu Hanelore Mayr. Uzņēmums darbojas kā restorāns un kā viesnīca. Lielākā peļņa tiek gūta no restorāna (svinību, banketu, kāzu un bēru rīkošana). Pēc autora domām, šajā uzņēmumā jau daudzus gadus nav veikts kosmētiskais remonts un to varētu minēt par iemeslu kāpēc viesnīca ienes mazu daļu no peļņas.
Viesu nams piedāvā 17 istabas, no kurām lielākā daļa ir aprīkotas ar atsevišķām vannas istabām. Kopumā šis uzņēmums ir spējīgs izmitināt 35-40 cilvēkus. Īpašnieki ar lielāko prieku uzņem tūristus, kuri ceļo lielās grupās, jo to ļauj telpas un viņiem jau ir zināma pieredze šajā jomā. Arī ģimenes ar bērniem ir laipni aicinātas.
Šī uzņēmuma sezona ir ziema, jo tuvākajā ciematā Pfronten katru gadu norisinās ziemas sporta sacensības un tāpēc šajā laikā jebkura viesu māja, brīvdienu dzīvoklis, viesnīca vai hotelis ir 100% noslogoti.
Bavārijas Sētā pārsvarā pārnakšņo garām braucēji – motociklisti un vieglo automašīnu īpašnieki, jo uzņēmums atrodas ceļa malā.
Viesu vajadzībām tiek piedāvāta arī auto stāvvieta, kura domāta apmēram divdesmit vieglajām automašīnām.
Restorāna darba laiks: katru dienu 11:00-14:00 un 16:00-21:00 izņemot otrdienas.
Ja ir vēlēšanās ziemas sezonā pavadīt brīvo laiku šajā viesu namā, tad par rezervāciju ir jādomā jau laikus. Laika periodā novembris-aprīlis uzņēmums ir samērā noslogots. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register