Banketa apraksts:
Banketa norises datums 7. novembris (piektdiena)
Laiks: 18.00-00.00
Banketa ilgums 6. stundas
Bankets veidots 50. cilvēkiem (viesu vecums no 18 līdz 55 gadiem )
Apkalpošanas metode Krievu gaumē
Apkalpošana:
Bankets ar daļējo viesmīļu apkalpošanu (5 viesmīļi uz 50 cilvēkiem)
Augsti kvalificēti pavāri
Bārmenis
Banketu Dj
Ēdienu karte:
Salāti:
Šefpavāra vistas salāti (marinēti šampinjoni, cauraudzis speķis, Ķīnas kāposti, ola, vistas fileja, čili kečups)
Franču salāti (selerija, āboli, zaļie zirnīši, vārīti burkāni, marinēti gurķi, majonēze)
Olivjē salāti (vārīta vistas gaļa, kartupeļi, marinēti gurķi, olas, zaļie zirnīši, kečups, majonēze)
Salāti “Cēzars” ar garnelēm (salātu lapas, garneles, franču sinepju mērce, Parmas siers)
Grieķu salāti (salātu lapas, sv. tomāti, sv. gurķi, paprika, siers, citrons, olīvas)
Aukstās uzkodas:
Cariskās (plānās pankūkas, sarkanie ikri, eļļa)
Mazsālīts lasis (mazsālīts lasis, olīvas, sviests, citrons, zaļumi)
Gaļas asorti (kūpināta karbonāde, vistas rulete, servelāde, cūkgaļa, sv. tomāti, zaļumi)
Siera asorti ("Talsu" siers, brinza, “Krievijas” siers, “Mednieku” siers, zaļumi, vīnogas)
Profitroli ar sieru Pikantie baklažāni (baklažāni, biezpiens, ķiploki, majonēze, valrieksti, tomāti, zaļumi)
Dārzeņu asorti (sv. tomāti, sv. gurķi, sv. paprika, olīvas, zaļumi, citrons) Marinēti dārzeņi (marinēti: gurķi, sīpoli, paprika, kukurūza; peperoni, olīvas)
Marinēti dārzeņi (marinēti: gurķi, sīpoli, paprika, kukurūza; peperoni, olīvas)…