Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:615681
 
Evaluation:
Published: 19.12.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
Extract

4. Kefīra ražošana
Kefīru gatavo, pienu ieraudzējot ar specifisku mikroorganismu ieraugu, tā dēvēto kefīra sēnīti.
Kefīra veidošanās procesā rodas pienskābes baktērijas, kas labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmu.
Kefīru ražo fermentējot pienu ar baktērijām un rauga sēnīšu maisījumu.
Kefīram tiek pievienoti ieraugi ar bifidobaktērijām.

5. Alus ražošana
Alus ir alkoholisks dzēriens, kas tiek iegūts fermentācijas procesā.
Alus ražošanas process:
Miežu graudus samaļ un mērcē – tiek iegūta misa (cietes šķīdums);
Misa tiek fermentēta ar rauga baktēriju palīdzību;
Pēc tam to sapilda mucās un noliek uz laiku raudzēties;

5. Alus ražošana
Kad alus ir gatavs to pasterizē, lai tas veikalos nesaskābtu;
Tad to sapilda pudelēs vai bundžās un tālāk nodod pārdošanai;
Alus, kurš netiek pasterizēts ir garšīgāks un nav tik rūgts, kā tas, kurš ir nopērkams veikalos.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1336062
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register