Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:827830
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.02.2013.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 5 units
References: Not used
Extract

Medus veidi
Liepziedu medus – salds, ārstniecisks
Pavasara jeb maija medus – zeltains, smaržīgs
Viršu medus – rūgts, tumšs
Meža medus – ārstniecisks
Āboliņa medus – viens no augstvērtīgākajiem.
Griķu medus – tumšs,
Rapša medus – dzeltenīgi balts, nav izteikta garša
Akāciju medus – gandrīz caurspīdīgs, maiga garša
Saulespuķu medus – sīva piegarša, zeltains

KO DARĪT JA MEDUS NEGARŠO?
Dažreiz rodas jautājums, ko darīt ja medus negaršo, bet vēlēšanās tomēr lietot, zinot medus vērtību, ir. Šajā gadījumā medu ieteicams atšķaidīt ar kādu sulu, zāļu tēju vai pienu tādā koncentrācijā, kurā nejūt medus garšu. Medu var arī pievienot sev patīkamam ēdienam.

Medus
Medu pievieno dažādiem ēdieniem
Izmanto arī dažādos medikamentos
Masāžās
Pievieno tējai, lai ārstētu saaukstēšanos
To pievieno kosmētikas līdzekļiem


Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register