-
Biznesa projekts "Pusdienu banka"
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 3 | |
1. | Biznesa projekta ideja | 4 |
1.1. | Pieredze un zināšanas | 5 |
1.2. | Idejas alternatīvas | 6 |
1.3. | Uzņēmuma misija un vīzija | 6 |
2. | Produkts | 7 |
2.3. | Pagatavošanas tehnoloģija | 9 |
2.4. | Produkta kvalitāte | 10 |
2.5. | Produkta dzīves cikls | 10 |
3. | Tirgus apskats | 12 |
3.1. | Mērķa tirgus un nišas noteikšana | 12 |
3.2. | Konkurents | 14 |
3.3. | SVID analīze | 15 |
4. | Mārketinga stratēģija | 16 |
4.1. | Cenu politika | 16 |
4.2. | Sadales kanāli | 17 |
4.3. | Noieta veicināšanas pasākumi | 17 |
4.5. | Uzņēmuma tēls | 18 |
4.6. | Tiešā pārdošana | 18 |
5. | Vadība un personāls | 19 |
5.1. | Personāla izmaksas | 20 |
6. | Stratēģija un tās realizēšana | 21 |
6.1. | Noteiktās vienības, lai realizētu uzdevumus un mērķus | 21 |
6.2. | Uzņēmuma telpu raksturojums | 21 |
7. | Finanšu aprēķini | 23 |
7.1. | Izmaksu uzskaitījums | 23 |
7.2. | Projekta saimnieciskā derīguma noteikšana | 27 |
Secinājumi | 36 |
2.4. Produkta kvalitāte
Ēdināšanas uzņēmums savus pakalpojumu sniedz piemērotās telpās, kur ir nepieciešamais aprīkojums, kā arī darbinieki ir informēti par produktu uzglabāšanas termiņiem, vajadzībām, to kalkulācijām. Telpu tīrībai un kārtībai, kā arī personāla izskatam klienta acīs ir svarīga loma – tas tiek rūpīgi kontrolēts un pēc vajadzības pielietota disciplīna – tiek ieviests telpu uzkopšanas grafiks, tās tiek regulāri pārraudzītas, pēc vajadzības uzkoptas. Darbinieki izskatās tīri un sakopti klienta acīs, mati nekrīt acīs un ēdienā. Tiem ir formas tērpi ar uzņēmuma logo. Uzņēmuma darbinieki ir iepazīstināti ar visām nepieciešamajām normām un darba drošības jautājumiem, pirms tie uzsāk darbu. Darbinieku savstarpējās attiecības ir labas, jo tie ir motivēti, tiem ir sniegtas apmācības par klientu apkalpošanas kultūru, tie smaida un izturas pozitīvi pret katru klientu, tie zin produktu, nepieciešamības gadījumā par to var informēt klientu. Darbinieki ir komanda un ir iepazīstināti ar uzņēmuma misiju, vīziju un uzdevumiem. Darbinieki rūpīgi pārbauda katru produktu, pirms tas tiek izlikts uz realizāciju – tirdzniecības zālē.
2.4.1. Uzņēmuma sortiments jeb ēdienkartes piedāvājums variē atkarībā no pieprasījuma, ieklausoties klienta vajadzībās un pēc sezonalitātes.
Lielākā daļa produktu tiek gatavoti uz vietas un izlikti pārdošanā tirdzniecības telpās, saskaņojot to realizācijas nosacījumus – termiņus. Gatavais produkts tiek ražots no piegādātājiem Latvijā, izmantojot Latvijā audzētus pārtikas un citus produktus, par to tiek informēts klients. Klientam tas ir simpātiski. Produkts ir veselīgs, par to sastāvu ir informēts klients.
Uzņēmums garantē, ka visas produkcija vienmēr ir svaiga un vizuāli pievilcīga.
…
Biznesa projekta ideja ir atrās apkalpošanas uzkodu bārs – veikals. Tā nosaukums „Pusdienu Banka”
- Biznesa plāna SIA" Ritmiņš" prezentācija
- Biznesa plāns SIA "Drošība"
- Biznesa projekts "Pusdienu banka"
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Biznesa plāns SIA "Drošība"
Presentations for secondary school15
-
Biznesa plāns SIA "Minhauzens"
Presentations for secondary school26
-
Kas ir biznesa plāns?
Presentations for secondary school30
-
Biznesa plāna sastādīšana
Presentations for secondary school31
-
Projekts "Zaļāku Liepāju"
Presentations for secondary school26