Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:288241
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.01.2024.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Izglītības programma «Ēdināšanas pakalpojumi»
Mācību priekšmets «Pārtikas produktu zinības»
Apgūstamais temats «Pārtikas produktu kvalitātes noteikšana, izmantojot organoleptisko kvalitātes noteikšanas metodi»

1. līmenis – Zināšanas (atcerēšanās)
Skolotājs:
Lūdzu, formulējiet organoleptisko kvalitātes noteikšanas metodi!

Skolēni formulē:
Organoleptiskā produktu izpētes metode ir kvalitātes noteikšana, izmantojot cilvēka maņas, tas ir:
Redze,
Oža
Tauste
Garša
Dzirde (skaņa)…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register