Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:773206
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.03.2016.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Gastronomijas tendences – ko par to raksta Latvijā
Klasisko ēdienu miniatūrās porcijas
„Gudrās” maltītes viedierīcēs
Vēl vairāk ēdienu bez gaļas
Bekons kā piedeva ( piemēram – kokteiļos, zupās, pat šokolādes batoniņos)
Dažādas eļļas ( eksperimenti ar kokosriekstu, avokado, ķirbju un sinepju sēkļu eļļām )
Jogurti ar dārzeņu garšu
Vietējo ražotāju dzērieni

Gastronomijas tendeces – ko par to raksta ārzemēs
Brokoļu čipsi
Ēdiens un tehnoloģijas (telefoni, planšetes)
Austeres
Dažādas saknes – selērijs, rācenis un kolrābis biezeņa veidā, kā arī cepti kartupeļi kā piedeva
Aļģes kā uzkoda, un kā sastāvdaļa mērcēs un risotto, lai piedotu ēdienam «jūras garšu»
Eksperimenti ar Meksikāņu un Korejiešu pipariem, tos jaucot ar medu, sviestu un citām sastāvdaļām
Dārzeņu jogurti
Humuss kā pasta, sendvičs – kopā ar daudz un dažādām sastāvdaļām kā, piemēram, bietes, pipari, čilli

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register