Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:517398
 
Evaluation:
Published: 11.03.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Extract

Ēšanas un dzērienu tradīcijas
Indiešu virtuvē plaši tiek pielietotas garšvielas.
Lai gan tiek uzskatīts, ka Indieši ir veģetārieši, tā gluži nav, jo gaļu viņi ēd, bet tikai vistas vai kazas gaļu.
Gaļa tiek pasniegta tikai divas dienas nedēļā.
Galvenokārt kulinārijā tiek izmantotas lēcas, tās tiek iesaistītas visdažādākajos ēdienos.
Indiešu gatavotie ēdieni ir ļoti asi, tie tiek iedalīti trīs pakāpēs- neass, vidēji ass un ļoti ass.

Dārzeņi tiek izmantoti gandrīz katrā ēdienā- kartupeļi, kāposti, tomāti, gurķi, burkāni, baltie redīsi.
Zupas- galvenokārt biezzupas.
Indieši nav pieraduši lielos daudzumos lietot alkoholiskos dzērienus, jo viņi ātri noreibst.
Tiek dzerts piens, arī kefīrs un tēja.
Reizi nedēļā indiešiem ir tradīcija darba vietā visiem kopā gatavot pusdienas

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1338018
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register