Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:116836
 
Evaluation:
Published: 02.11.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Audzēju rašanos veicinošas vielas uzturā   
  Audzēju rašanos kavejošas vielas uzturā   
Extract

Secinājumi.
Audzēju risku palielina konservētu, sālītu produktu, sāls, ļoti karstu dzērienu un ēdienu lietošana uzturā, fast food (jo tas satr vairākkārt pārkarsētus taukus).
Savukārt,  samazināt risku var augļu un dārzeņu lietošana ikdienas uzturā, kā arī fiziskās aktivitātes.

Ar pareizu uzturu var arī kavēt esošu audzēju attīstību un pat atbrīvoties no tiem.
Tātad: “Pretvēža šķīvī” varam likt:
Garšvielas – kurkuma un ingvers.
Dārzeņi - ķiploki, puravs, sarkanie pipari, zilie sīpoli, kāposti, ziedkāposti, brokoļi, krāsainie kāposti. Der arī bietes, rāceņi, selerijas, spināti, baklažāni, kabači, mārrutki, burkāni, gurķi, redīsi, kressalāti, rutki, zirņi un pupas, tomāti.
Eļļas -  olīveļļa, linsēklu ēļļa.
Tējas– zaļā tēja (bloķē vēža šūnas).
Ogas -  dzērvenes, mellenes, zilenes, kazenes
Augļi – plūmes, persiki, nektarīni

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register