Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:494158
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.04.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
  Olbaltumvielu veidošanās   
  Olbaltumvielu iedalījums   
  Olbaltumvielu funkcijas   
  Olbaltumvielu denaturācija   
  Aminoskābes   
Extract

Olbaltumvielu denaturācija.
Denaturācija – struktūras izmaiņas.
To izraisa :
pH izmaiņas;
Augsta tempratūra (virs 60C)
Ultravioletais starojums;
Rentgenstarojums. ^6

Aminoskābes
Pārtikas produktos sastopamas ir galvenokārt 20 aminoskābes, kuras tiek iedalītas:
aizstājamās (cilvēka organismā var veidoties no citām aminoskābēm),
neaizstājamās (cilvēka organismā nevar veidoties no citām aminoskābēm, tās pavisam ir 8, bet zīdaiņiem 10 un tās regulāri jāuzņem ar uzturu). ^1

Attēlā redzama - Alfa aminoskābes vispārīgā struktūra.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1378550
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register