Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:549017
 
Evaluation:
Published: 28.02.2020.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ēdienu uzglabāšana
Lai nodrošinātu temperatūru:
karstos ēdienus uzglabā slēgtos marmītos temperatūrā, kas nav zemāka par 60 ºC;
aukstos ēdienus, saldos ēdienus un konditorejas izstrādājumus ar pildījumiem (krēma,olu, biezpiena, gaļas u.tml.) uzglabā aukstumiekārtās (aukstumvitrīnās) temperatūrā, kas nav augstāka par 5 ºC. Ja aukstumvitrīnā temperatūra ir 10–12 ºC, tad produktu uzglabāšanas ilgums ir līdz vienai stundai;
saldētus ēdienus uzglabā saldētavā temperatūrā, kas nav augstāka par - 18 ºC.
Atsevišķus produktus, piemēram, restorānā gatavotus saldējumus, var uzglabāt temperatūrā, kas nav augstāka par - 12 ºC (parasti ne ilgāk kā vienu nedēļu).

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register