Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:116620
 
Evaluation:
Published: 04.03.2024.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Extract

Zinātnes vēsture
Organoleptiskie līdzekļi kā neatkarīga disciplīna sāka veidoties 20. gadsimta otrajā pusē.
Sensora analīzes īstenošanā ārkārtīgi svarīga ir profesionāla degustētāja profesionalitāte, kurai ir jāapgūst mūsdienīgas pārtikas produktu sensorās pārbaudes metodes. 

Metodes īpašības
Saskaņā ar organoleptisko novērtējumu saprotiet daudzo darbību kopumu, tostarp konkrētu organoleptisko rādītāju izvēli, kas ir piemēroti šī produkta novērtēšanai, šo rādītāju novērtējumu, kā arī to vērtību salīdzinājumu ar bāzes līniju.
Parasti organoleptiskos rādītājus analizē sekojošā secībā: izskats, krāsa, smarža, tekstūra, garša.
Izskata novērtējums ietver virsmas formas, formas vienveidības noteikšanu pēc produkta vai produkta vienību lieluma.…

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1402448
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register